Η μαύρη αλήθεια που δεν την λένε : Η αδικία που πληγώνει την νύχτα και οι πολιτικοί, οι ανίκανοι

Δεν ξέρω αν όποιο κόμμα κι αν ήταν κυβέρνηση, την ίδια πολιτική, την απολύτως ίδια πρακτική θα εφάρμοζε στην αντιμετώπιση της νύχτας. Πάντα σε συνάρτηση με τα μέτρα πρόληψης έναντι του κορονοϊού. Αυτό δεν το ξέρεις κανείς. Αυτό που με σιγουριά ξέρω, είναι τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι σήμερα και με βάση αυτά, όχι με την επιθυμία του καθενός, ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Για πάμε. Οι γνωστοί. Ε, αυτοί, οι πολέμιοι της νύχτας, πρωθυπουργός και υπουργός υγείας και προνοίας, επιστήμονες, εννοείται πως μέσα. Όλοι αυτοί, δεν έχουν τα άντερα να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο, την ίδια ανεκτική στάση, που δείχνουν στα καζίνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιοι είναι η ανεκτική στάση, που δείχνουν στα καζίνα;

Η είσοδος στο χώρο τους επιτρέπεται με :

-Rapid test 48 ωρών
-Μοριακό τεστ 72 ωρών
-Βεβαίωση νόησης Covid-19
-Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

Μας λένε, άλλο η είσοδος στα καζίνα, που πας για να βγάλεις το άχτι σου και γίνεσαι στάχτη. Περιουσίες καταστρέφονται και οικογένειες διαλύονται. Τα χάνεις όλα. Και εντελώς άλλο, κάποιος να εισέλθει σε νυχτερινό κέντρο. Όχι να πουλήσει μούρη, αλλά να αποφορτιστεί από το βουνό προβλημάτων της καθημερινότητας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία πρώτα το εμβόλιο, μετά τη νόσηση.

Μιλάμε σοβαρά; Δυστυχώς! Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί; Αυτό είναι μεγάλη αδικία. Η νύχτα αδικείται πάλι και πρέπει άμεσα να σταματήσει. Διότι αν δεν το αποκαταστήσετε, αν δεν αλλάξετε ρότα, θα γελάει ο κόσμος όλος έως το τέλος του κόσμου. Όχι, μόνο, αλλά επίσης, στο επόμενο σενάριο, νύχτα θα είναι όταν θα σας πάρει με τις πέτρες, όταν θα φύγετε. Και δίκιο θα έχουν.

Αυτή είναι η αλήθεια. Η μαύρη αλήθεια. Η μπλακ αλήθεια. Γιατί την έχουμε τρελάνει την κουβέντα, μ’ όλους αυτούς τους ανίκανους πολιτικάντηδες με θράσος, που μας έχουν τρελάνει. Μας περνάνε για πρόβατα.

Βάλτα κάτω. Η δουλειά δεν προχωράει με τίποτα, έχει φρενάει στους 5 εκατομμύρια ανένδοτους ανεμβολίαστους. Και για αυτό, στα σίγουρα, δεν φταίμε εμείς, εσείς φταίτε, που δεν μπορείτε να τους πείσετε.

Διαβάστε ακόμα: Δεν κλείνει η νύχτα, καμία σκέψη για lockdown

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.