Παγκόσμιο Tsipas Blog ! Αυτός είναι που- με το αστρονομικό ποσό των 120.000.0000 ευρώ- αγόρασε το Nammos της Μυκόνου! Αποκλειστική φωτογραφία

Παντού και πάντα. To Τσίπας Μπλοκ είναι παρών. Σε όλες τις μεγάλες εξελίξεις, σε κάθε μεριά. Δεν κρατιόμαστε, έχουμε κτυπηθεί από την τρέλα, την μανία του να το δείξουμε πρώτοι εμείς, όταν είναι κάτι που συζητιέται πολύ. Ατέλειωτη η βίβλος των σχετικών περιπτώσεων. Η ανωμαλία μας είναι αυτή. Και δεν αντιμετωπίζεται. Δεν θεραπεύεται. Το αποδεχόμαστε, οι ίδιοι ότι είμαστε σαλταρισμένοι. Όσοι έχουν φάει στο μπράτσο αυτή την ένεση, το δεν υπάρχει τίποτα να μας σταματήσει, αν ασχοληθούμε με κάτι, μόνο αυτοί μας καταλαβαίνουν.

Είναι προφανές τι συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες. Και όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο, σε παγκόσμιο. Η αλλαγή ιδιοκτησίας στο πασίγνωστο «Nammos» της Μυκόνου. Επισημοποιήθηκε το τέλος της εποχής του Ζαννή Φραντζέσκου και του Σάμι Ιμπραήμ. Και το πέρασμα στην Alpha Dhabi, της βασιλικής οικογένειας του Abu Dhabι. H μεσολάβηση είναι της Monterock, το fund του Πέτρου Στάθη, από το Μοντενέγκρο. Το έγραψε το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

NAMMOS Mykonos Beach Life | Nammos World

Κι όμως θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Ευτυχώς έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, είχε πει κάποτε ο συνάδερφος Σωτήρης Γεωργίου, σε εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Και δεν είναι παραμύθι. Είναι η αλήθεια.

Πως να μεταφραστεί αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αυτουνού που με το … ιλιγγιώδες ποσό των 120.000.000 ευρώ, αγόρασε το Νammos, εξασφαλίσαμε φωτογραφία ντοκουμέντο. Είναι ο Σεΐχης Tahnoun bin Zayed Al Nahyan tahnoun al nayan. Στα καθήκοντα του και το υπεύθυνος ασφαλείας και Μυστικών Υπηρεσιών των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.