Ουδείς μπορεί να κρυφτεί στο γήπεδο

Για να καταλάβεις τι κουβαλάει, τι ψάρια μπορεί να πιάσει ο άλλος. Μικρά, μεσαία, μεγάλα. Δεν έχεις παρά να τον αφήσεις να μιλήσει μέσα στο γήπεδο. Στο γήπεδο ουδείς μπορεί να κρυφτεί. Το πιο σημαντικό μυστικό μπορεί να κρυφτεί οπουδήποτε, όχι όμως και στο γήπεδο. Το γήπεδο είναι ο ο ακριβής καθρέπτης για όλους και όλα. Το γήπεδο απαιτεί πράξεις, καμία σχέση με λόγια, λόγια, λόγια. Μόνιμα λόγια. Με την πρώτη κίνηση του, ο παίκτης, θα σου αποκαλύψει πόσα πουλιά πιάνει και πόσα του ξεφεύγουν ή δεν τα βλέπει καθόλου. Το ύφος που χρησιμοποιεί, θα δείξει που είναι η θέση του στον χάρτη.

Και αυτή η τραγουδίστρια με το όνομα Ρία Ελληνίδου, στην πρώτη της φορά σε επώνυμα μπουζούκια, στο Frangelico του Θανάση Γκουγκούση. Στο πλαί του φοβερού Νίκου Κουρκούλη. Τα σχόλια που ακούει είναι σε διάταξη επαινετική..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ευφυΐα της, το παιχνίδι της, η επικοινωνία της, η αντίληψη της χωρικής διάταξης, η ματιά της, η τσαχπινιά της, το κούνημα της, το νάζι της, η μουσική της ποικιλία και διαφορετικότητα, προελάυνουν, κραυγάζουν και επικυρώνουν τις προβλέψεις των νυχτερινων μπουκ. Πως πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, πως πρόκειται να πείσει και να μείνει, αν το δουλέψει έξυπνα και στοχευμένα, που μέχρι ώρας το κάνει.

Διαβάστε επίσης : Frangelico, για πάντα στην καρδιά του Φέρρη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.