Το Ευαγγέλιο του Παπαγεωργίου μιλάει για … Αχιλλέα Αγγελόπουλο

Αχιλλέας Αγγελόπουλος & Θοδωρής Φέρρης στο Mercedes Live

Αρνούμαι να δεχθώ ιδεολογίες, θρησκείες, ομάδες, λουλούδια και αγάπες. Τι να ψάξω για τέτοιες βλακείες, ναι βλακείες. Η αλήθεια είναι μία. Υπάρχει μόνο το Ευαγγέλιο του Μεγάλου! Πως είπες; Βεβαίως αυτό μόνο υπάρχει, αναγνωρίζεται και μελετάται με μεγάλη προσοχή, απ’ όλους τους σοβαρούς. Τους επαγγελματίες υπηρέτες, που έχουν μεγαλεπήβολους στόχους, μεγαλεπήβολα σχέδια. Και θέλουν να τα πετύχουν.

Και βέβαια, στο γένος το νυχτερινό, το Ευαγγέλιο του Θανάση Παπαγεωργίου, είναι από τα σημαντικότερα. Πόσοι και πόσοι καλλιτέχνες πορεύτηκαν σταθερά και ακλόνητα με τις αρχές του, και από μικροί έγιναν ισχυροί και δυνατοι. Η λίστα είναι μεγάλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ίδιο ισχύει και στον Πατρινό τραγουδιστή, Αχιλλέα Αγγελόπουλο. Ήταν καλοκαίρι στο Χάραμα, που τον “τσίμπησε” ο εν λόγω επιχειρηματίας. Και απο τι φαίνεται, την έχει πάρει πάρα πολύ ζεστά την περίπτωση του. Ότι καλό βλέπετε έως τώρα, γίνεται σύμφωνα με Ευαγγέλιο του Θανάση Παπαγεωργίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κουστούμι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "HD #happyday Happy Day @stam_tsimtsili ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ "MERCEDES CLUB»> ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ & ZENIA ΔΟΥΚΑ stam_tsimtsili happydayalphatv email:happyday@alphatv.g"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.