Με… Frangelico αρχές και αξίες

Το μοντέλο του νυχτερινού μηχανισμού έχει αλλάξει. Έχει παραμορφωθεί σήμερα. O στόχος του πρώτα με ενδιαφέρουν τα τραγούδια, δηλαδή να είναι μεταδοτικά, σε εκείνες και τις άλλες σκέψεις, σε ότι φωνάζει η καρδιά μου. Από τον έρωτα μέχρι την προβληματική καψούρα. Ε, αυτό το μοντέλο, δεν είναι εδώ, έχει δώσει τη θέση του στα κόμματα, τις θρησκείες, τους θεσμούς και τους παρασκηνιακούς, που έχουν πρώτο τραπέζι πίστα την αλητεία, τον τυχοδιωκτισμό, το αλισβερίσι με εικόνα και βιτρίνα, και από ουσία, μηδέν. Άποψη μου, άποψη του Τσίπας Μπλοκ. Αυτή η νύχτα είναι καταδικασμένη από χέρι, αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Σχεδόν όλοι. Ναι, δυστυχώς!

Το Frangelico; Όχι, ρε! Αυτό το νυχτερινό κέντρο, παραμένει πιστό στις αρχές του. Ο κοντούλης, ο χοντρούλης, ο στρουμπουλούλης, με το αθώο χαμόγελο. Ο κυριλέ, ο στάρ, το μοντέλο, ο extreme. Ο κομουνιστής, ο Νεοδημοκράτης, ο πασοκτζής. Ο άπιστος, ο θρήσκος, ο πατριώτης, ο ανθέλληνας. Όλες οι κατηγορίες των ανθρώπων, έχουν πιάσει μόνιμη θέση και με τίποτα δεν φέυγουν. Έχουν βρει το απόλυτο! Δεν σας κάνω πλάκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Frangelico, ο Νίκος Κουρκούλης και η Ρία Ελληνίδα, ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης, στο πιο υψηλό όροφο!

Διαβάδτε επίσης : Ουδείς μπορεί να κρυφτεί στο γήπεδο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.