Θαύματα…υπάρχουν, ναι, να το!

Από πολύ περίεργα και σκοτεινά κέντρα, καλλιεργείται το εξής κλίμα. Μην πιστεύετε στα θαύματα. Ειδικά σήμερα δεν υπάρχουν θαύματα. Θεωρούν παραμύθι, απάτη, ένα κακοστημένο show, πως είναι μπαλαμούτι, ότι είναι σε πίστη στο εξωπραγματικό, ότι κατεβαίνει από τον ουρανό και λάμπει τόσο πολύ. Δεν μπορεί να διδάσκει και να εμπνεύσει, τους ακούω να λένε..

Και από τους βλάσφημους, τους άθεους και τους άπιστους ..προσγειωνότανε’ ευθείαν στη την Ιουλία Καλλιμάνη. Σκεφτείτε μόνο σε πιο σκαλοπάτι της Ιστορίας ήταν πέρυσι τέτοια εποχή εποχή, και σήμερα που έχει φτάσει. Το ντοκουμέντα στο δείχνουν πεντακάθαρα πως πρόκειται για το υπέρτατο νυχτερινό θαύματα. Αλήθεια! Είναι το δημιούργημα του παραγωγού Μιχάλη Τουρατζίδη. Που είναι συνώνυμο των μεγάλων σουξέ. Που έχει για συνεταίρους τον Γιάννη και Σταύρο Βουτυράκο, το επιχειρηματικό δίδυμο του Tokyo.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήρθε και το φρέσκο 2024 και ένα σας λέω. Της χρονιάς το μπαμ θα είναι. Ποιου, όμως, το μπαμ..Του Εφτά στα Εφτά ή του Από Μένα Είναι Όχι. Άλλο Μπαμ. Πιο μεγάλο, πιο πρωτοσελιδάτο….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που χορεύουν
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πλήθος

Διαβάστε επίσης : Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί !!!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.