Ο Mr. Pengu η startup που πληρώνει στα μπουζούκια αντί για σένα!

Τώρα είναι περίπου σε όλη την Αττική. Από το νέο έτος, θα είναι σίγουρα παντού. Όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Και όσο περνάνε τα χρόνια, θα το δούμε και στο εξωτερικό. Ποιο; To Mr. Pengu. Πoιο, δηλαδή; Η επαναστατική εφαρμογή delivery, που σου δίνει πρόσβαση σε προϊόντα, που δεν είναι διαθέσιμα στις συμβατικές πλατφόρμες! Πανεύκολο στη χρήση, αξιόπιστο και γρήγορο, το app του πιγκουίνου θα αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Έτσι που λες, αυτό είναι το Mr. Pengu και σ’ αρέσει. Είναι η καινούργια startup που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη. Η εφαρμογή πoυ σου πληρώνει και τους λογαριασμούς. Το app που προστατεύει τον εαυτό σου και τους άλλους απο τον ιό (COVID-19). Που είναι παρόμοια με το Postmates της Αμερικής. Που πέρυσι ήταν χρυσός χορηγός της ΠΑΕ Άρης. Που φέτος στηρίζει την πολύ ιστορική ομάδα της Προοδευτικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και άλλα πολλά. θα μπορούσα να πω. Καλά όλα. Και να έχουν σχέση με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο του Mr. Pengu. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, ισχυροί και λιμά, είμαστε οπαδοί του. Ξεκάθαρο το πράμα. Ξέχνα το θέλεις να κάνεις μια καθημερινή αγορά, στα 2-3 km από τον χώρο σου και αναγκαστικά θα πρέπει πάρεις το αυτοκίνητο ή το μετρό ώστε να το αποκτήσεις. Ίσως μια ασπιρίνη, ένα αλουμινόχαρτο, το αγαπημένο σου make up, ακόμα και το υγρό για τους φακούς επαφής σου. Αυτά ξέχνα τα.

Mr Pengu: Εταιρεία delivery σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εισέρχεται στο ΧΑΚ

Αυτό είναι το Mr. Pengu, που έχει έδρα την Κύπρο και μέσω θυγατρικής, δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα. Καμία σχέση με τα άλλα sturtup, αυτουνού το παιχνίδι είναι για οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Γρήγορα και εύκολα στο χώρο σας. Ούτε τα μπουζούκια άφησε εκτός της λογικής του. Ποια μπουζούκια; Διασκέδασες και εσύ, στο Teatro Athens, με τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Σάκη Ρουβά..Και πρόκυψε κάτι το έκτακτο, και σε αποσυντόνισε, και έφυγες, και δεν πλήρωσες. Είναι δύσκολο να ξαναγυρίσεις πίσω. Σε πολλούς έχει τύχει. Κάνεις μεταφορά χρημάτων στον ντελιβερά της Mr. Pengu. Αυτός θα πάει στο πάει στο μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη, και θα το κάνει για σένα.

www.mrpengu.com

Για πληροφορίες στείλτε στο support@mrpengu.com

Διαβαστε ακομα: Ο Πρόεδρος της ιστορικής Προοδευτικής, που έριξε την ατομική βόμβα του Αντώνη Νικοπολίδη, στην τεχνική ηγεσία…παρότι νεαρός, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίος! Η επαναστατική εφαρμογή Mr Pengu, η χρυσή χορηγική υποστήριξη στον ΑΡΗ, το εστιατόριο μύθος σε Μύκονο και Κολωνάκι, το ξενοδοχείο που έρχεται, και ο γάμος με την διακοσμήτρια, με κουμπάρο τον Υπουργό!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.