Στον ANT1 Πάτρας ο Θεμιστοκλής Μπάκας για τη στεγαστική πολιτική

Ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates , χθες ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό ANT1 Πάτρας – 105,3 fm.

Οι δημοσιογράφοι Νίκος Γιαπρακάς και Μαρία Σιορώκου, ανέφεραν στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού ότι, «βρήκαν» τον Θεμιστοκλή Μπάκα στον εμπορικό πεζόδρομο της γενέτειρας του (Ρήγα Φεραίου) και έδραξαν την ευκαιρία να τον καλέσουν στον ραδιοθάλαμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο νέο νομοσχέδιο για την στεγαστική πολιτική που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στη Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, ανέλυσε το νέο νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική, αναδεικνύοντας τα «αναπάντητα» ερωτήματα – τα «γκρίζα» σημεία του νέου νομοσχεδίου, ενώ για άλλη μια φορά «κατέθεσε» προτάσεις βελτίωσης με στόχο την διεύρυνση της βάσης των δικαιούχων, αλλά και την άμεση αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, αποδεδειγμένα πλέον αποτελεί τον «Guru» στον τομέα αυτό, όχι μόνο λόγω της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αλλά και λόγο της ακαδημαϊκής του κατάρτισης. Είναι από τους λίγους Έλληνες με μεταπτυχιακό στο Real Estate Finance & Investment από το Oxford Brookes University – Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Παράλληλα, είναι ο άνθρωπος που έχει αναδείξει την ανάγκη ενός διευρυμένου πλαισίου στεγαστικής πολιτικής ήδη από το 2019. Ενώ, το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (iefimerida.gr, TA NEA, Real News, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, Newmoney.gr, Protothema.gr, insider.gr,capital.gr κλπ)  , έχουν φιλοξενήσει άρθρα και αναλύσεις του.

Επιπλέον, μεγάλο μέρος των προτάσεων του έχουν «υιοθετηθεί» από τη Κυβέρνηση, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον διεθνή οργανισμό ΟΟΣΑ, αλλά και από πολιτικές προτάσεις κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θεμιστοκλή Μπάκα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.