Όταν γίνει φίρμα, φαντάσου

Πολλές χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια, πήρε για ένα ακόμα Παρασκευοσάββατο, στο Tokyo Theater, στο Γκάζι, η Μαρία Κορέλλι. Που ακόμη δεν έχει χοντροφρτιαχτεί, δεν είναι φίρμα, δεν έχει κάνει βγει το καινούργιο της τραγούδι. Δεν έχει κάνει την βόλτα, στο Youtube, στα ραδιόφωνα της χώρας. Το περιβάλλον της νύχτας, δεν έχει προλάβει να την μάθει καλά και να πάθει πλάκα. Το τελευταίο που έκανε, ήταν από το καναπέ του σπιτιού της, να σηκωθεί και να πάει να στελεχώσει την επιστροφή του Νίνο. Τα 20 χρόνια του, στα μουσικά και τραγουδιστικά κολλέγια της χώρας.

Τι θα πει ότι η Μαρία Κορέλλη, κάνει τρελό σεφτέ, στα λουλούδια, μόλις στη τρίτη βδομάδα της, στο Tokyo, ενώ δεν είναι ακόμη μεγάλη δύναμη; Θα πει πρώτα πως είναι τραγουδίστρια, με μεγάλο γκελ, περισσότερο απ’ όσο φαντάζεται κανείς. Και γι’ αυτό, θα κάνει «μπαμ», θα προκαλέσει σεισμό και θα γίνει η νέα «βασίλισσα». Εύκολα, μάλιστα, από τη στιγμή, που την επέλεξε και την ανέλαβε εξολοκλήρου οι επιχειρηματίες και αδέρφια αγαπημένα Γιάννης Βουτυράκος και Σταύρος. Οι οποίοι, εδώ και 20 χρόνια, κυκλοφορούν στην πιάτσα της νύχτας, με όραμα. Αυτό περισσότερο, παρά ρευστό, και χρήμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα συμβεί από δω και πέρα ; Η Μαρία Κορέλλι, πολύ σύντομα, θα κυκλοφορήσει τη νέα της μουσική πρόταση. Που θα έχει τίτλο ‘”Όλα Σούπερ” και θα είναι με υπογραφή Φοίβου, θα έχει την στήριξη των brother Βουτυράκου. Και θα μοσχοπουλήσει το καλοκαίρι, αυτό το τραγούδι. Στο καπάκι, θα κυκλοφορήσει κι άλλο τραγούδι, κι άλλο, δεν θα σταματήσει η μηχανή. Ώστε να εξελιχθεί σε τάση του επόμενου χειμώνα, σε άκληρο το σύμπαν νύχτα.

Για το τώρα, σας δίνουμε το teaser του ‘”‘Ολα Σούπερ”

Διαβάστε επίσης : Ο Βουτυράκος κάνει αυτό που έκανε πάντα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.