Ο Βουτυράκος κάνει αυτό που έκανε πάντα

Γιάννης Βουτυράκος - Μαρία Κορέλλι

Έφυγε η Ζευγαρά, ήρθε η Μαρία Κορρέλι. Αυτήν διάλεξε ο Γιάννης Βουτυράκος, αφού δέχθηκε τους όρους του. Αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα μου, την οπτική του. Αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει.

Είναι αυτός που ήταν πάντα. Και τι λοιπόν κάνει ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Tokyo Theater ? Ξεκινάει πόλεμο. Ακριβώς αυτό. Ξεκινάει τον πόλεμο, ξεκινάτε να βαράτε, να την βομβαρδίζεται, λεει. Φουλ πρόμο όσο δεν πάει. Δίπλα στον Νίνο, αφιερώματα και συνεντεύξεις σε εκπομπές, πλύση εγκεφάλου στα social media, νέο τραγούδι δια χειρός του μήδα Φοίβου, και άλλα πολλά…που θα ακολουθήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλη τη δύναμη πυρός που διαθέτει, την βάζει μπρος, την ενεργοποιεί, προκειμένου να την φουσκώσει σωστά και σε γερά θεμέλια. Και δεν θα κάνει πίσω τον πόλεμο, αν δεν τα καταφέρει. Αν δεν την κάνει φίρμα, όνομα πρωτοκλασάτο, την νέα βασίλισσα της νύχτας. Την βλέπει την επιτυχία και παράλληλα βλέπει και το κενό στις γυναίκες τραγουδίστριες, ο γάτος Βουτυράκος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.