«Όποιον Πάρει η Μπάλα»- Το τρίτο ημίχρονο του Λεβαδειακός – Παναχαϊκή [vid]

Η Παναχαϊκή γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από το Λεβαδειακό, παρόλ΄ αυτά παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της εξάδας, εφόσον κερδίσει Χανιά και Εργοτέλη.

Στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0 στο 10’. Ο Παναγιώτου έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Σταμόπουλος μέσα στην περιοχή προσπάθησε να διώξει και έκανε ιδανικό πλασάρισμα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σούλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ομάδα του Τζιούζεπε Σανίνο έκανε το 2-0 στο 34’, όταν μετά από φάουλ Κονέ, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά, ο Σούλης βρήκε την μπάλα, αυτή συνέχισε την πορεία της, βρήκε στο αριστερό δοκάρι και ο Μυτίδης και την έσπρωξε στα δίχτυα, έχοντας κάνει χέρι στην αρχή της φάσης.

Το τελικό αποτέλεσμα, 3-0 υπέρ του Λεβαδειακού, διαμορφώθηκε στο 90+1’, όταν ο Πολέτο πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα από την περιοχή, από δεξιά, προχώρησε, μπήκε στην περιοχή, έπιασε και το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Πατάπη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Δείτε το τρίτο ημίχρονο, από την 1η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή της Αχαΐας, το «Όποιον Πάρει», με συντονιστή τον Νίκο Κολώνη και σε ρόλο σχολιογράφου, ο ιδιοκτήτης και αρθρογράφος του PatraGoal, Αποστόλης Νικολόπουλος.

Διαβάστε επίσης : Απίστευτη αποκάλυψη για Τσιμπούρ : «Κάποιος στην Πάτρα, του … έφαγε 13 χιλιάδες » (vid)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.