Ώπα και στοπ πουθενά, από τον Λου ! Η 1η Αυγούστου, η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός – Ο εξωπραγματικός χειμώνας ..Και η υπόσχεση, που από τις 29 Απριλίου, είχε δώσει το tsipasblog

Αφού μεταφέραμε τα λόγια κορυφαίου νυχτερινού παράγοντα. Πως “Η βαριά κοιμισμένη Πάτρα, χρειαζόταν έναν τύπο τόσο πολύ …τρελό, σαν κι αυτόν, σαν τον ΛΟΥ. Η μόνη ελπίδα, μπας και ξυπνήσει“. Υποσχεθήκαμε πως θα επανέρθουμε, με νέες βόμβες. Σκέτες βόμβες. Βόμβες με τα όλα τους. Και να, επανήρθαμε.

-Όπως το λέει. Έμαθε κάτι, δεν θα μας το πει όμως, θα το δούμε 1 Αυγούστου. Και αυτό, θα δείξει ότι ο Θεός υπάρχει. Αυτό αφορά το καλοκαιρινό W στο Ρίο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Η κουβέντα έφτασε και στο χειμώνα, δηλαδή στην ιστορική Αποθέωση, στην Μαρίνα. Όπου εκεί, αυτά που ετοιμάζει, εξωπραγματικά θα σας φανούν κι απίστευτα. Απίθανα, δεν θα έχουν ξαναγίνει. Θα ενισχυθεί με τραγουδιστές παικταράδες, που μόνο στην Αθήνα, τους βλέπουμε. Πότε στην Πάτρα σε μόνιμο σχήμα. Για μόνιμο σχήμα μιλάμε. Κάπου ώπα δηλαδή , θα πουν πολλοί, αλλά δεν θα υπάρξει, δεν θα μπει.

-Όλα μέσα είναι. Όπως τα έχει γράψει, από τις 29 Απριλίου 2022, το tsipasblog. Την νύχτα της Πάτρας, θέλει να της αλλάξει χρώμα. Να την “βάψει” Αθήνα. Μας επιβεβαιώνει … ο Λου.

Ρε, πλάκα κάνουμε; Καθόλου.

Τα διαβάσαμε στις ιστορίες του, στο facebook και θα σας τα δείξουμε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.