Ο σήφουνας Λου, στην νύχτα της Πάτρας, θέλει να της αλλάξει χρώμα- Να την “βάψει” Αθήνα

Ο Παναγιώτης Λου είναι πολύ μακριά. Από που και ποιους ; Από την Πάτρα, από τους επιχειρηματίες, τους άλλους, τους γνωστούς, τους κλασσικούς, της νύχτας. Πάνω κάτω έναν αιώνα μπροστά. Στην προηγμένη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ανήκει ο Λου. Το τελευταίο του απόκτημα, στην παραλιακή του Ρίου, το W. Άνοιξε μόλις δύο μέρες, δύο μέρες μόλις. Και έδειξε, πως έρχεται από το μέλλον. Αλλά είπαμε, ο Λου δεν έχει σχέση με τον νυχτερινή Πάτρας της τελευταίας εικοσαετίας. Οι αντίπαλοι του, βέβαια, ελπίζουν να του τελειώσουν τα λεφτά, μπας και αυτό, τον αναγκάσει να βάλει στοπ, να πάει στην πρόωρη λήξη του αγώνα. Αν γίνει, θα το γιορτάσουν κατ’ ευθείαν με βουτιές στη θάλασσα. Ο Λου, όμως, έχει σχέδια άλλα, έχει σχέδια μεγάλα, να κάνει το W νούμερα ένα. Να φέρει ότι έρχεται και δεν έρχεται. Να βάλει τέρμα στα φθηνά θεάματα. Να αλλάξει την διασκέδαση. Και όλα λένε πως θα το πετύχει, και θα είναι ευχάριστο.

Για αυτή την βδομάδα, το πρόγραμμα, λέει : Kυριακή 1 Μαίου, non stop mix, με τον δάσκαλο αυτού του είδους, Νίκο Χαλσκούση. Και Δευτέρα 2 Μάϊου, Ηλία Βρεττός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.