Η βαριά κοιμισμένη Πάτρα, χρειαζόταν έναν ΛΟΥ

Λόγια αληθινά, που ειπώθηκαν σε private κουβέντα, από επιχειρηματία της νύχτας, που αν και γέννημα θρέμμα Πατρινός, όμως κατάφερε για χρόνια πολλά, έως και σήμερα, να είναι στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό της Αθήνας. Και τα λόγια του, αφορούν αυτόν που πρώτα σαν πελάτης των μαγαζιών, πλέον σήμερα και σαν ιδιοκτήτης τους…τα όσα κάνει, άνετα θα μπορούσαν να γίνουν σενάριο ταινίας. Αρκεί βέβαια να έχεις μάτι καθαρό και όχι βουτηγμένο στην κομπλεξικότητα, στη ζήλεια και να μην υπάρχει ζήτημα εγωισμού. Λου στο όνομα. Λες μόνο αυτό, το παρατσούκλι του, για να καταλάβετε για ποιον πρόκειται. Έχει φουντώσει για τα καλά.

Ευθύς θα σας τα μεταφέρουμε : ” Η Πάτρα όπως κοιμάται τα τελευταία πολλά χρόνια, βαριά, πολύ βαριά και ροχαλίζει. Χρειαζόταν έναν ΛΟΥ. Τις τρέλες τους, κινήσεις εκτός λογικής, που δεν θα τολμούσαν ποτέ οι άλλοι, για να την ξυπνήσει”. Αυτά είπε και θα επανέρθουμε με νέες βόμβες για τον ΛΟΥ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.