Ονόματα βαριά, λογικό που σαρώνουν στο Fever

Γιώργος Μαζωνάκης-Πάνος Κιάμος

Σοβαροί. Να τονίζουμε αυτό. Στην εποχή της σάχλας, να αποδίδουμε τα εύσημα στον επαγγελματία που δεν σαχλαμαρίζει. Που δεν βγάζει μεροκάματο χωρίς να είναι φτηνός.

Οι κύριοι Γιώργος Μαζωνάκης και Πάνος Κιάμος. Τους παραδέχομαι. Είναι και σοβαροί, και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Κι αυτή είναι η γενική εκτίμηση της πιάτσας. Έμπειροι, αξιόλογoι και με πορεία. Λογικό, οπότε, που στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου, δεν περνάνε στο ντούκου. Πάρα πολύ μεγάλα τα νούμερα της συνύπαρξης τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που παρεμπιπτόντως , όταν ανακοινώθηκε -και επίσημα- από το tsipasblog.gr στις 24 Σεπτεμβρίου του 2019, πολλοί πίστευαν και ακόμα πιστεύουν ότι θα είναι οι πρώτοι. Οι καλύτεροι. Οι εκτός συναγωνισμού.

Συμβαίνει. Και δεν είναι έκπληξη δυο τινά. Πρώτον, αυτός που γράφει σ’ ένα μέσο να συνεχίσει να γράφει και σ’ άλλο. Ο Μαζωνάκης, μάλιστα, ήταν Νο 1 στο “Έναστρον” και ο Κιάμος στο “Posidonio”, νυχτερινά κέντρα με υψηλής και μεγάλη θεαματικότητα. Το δεύτερο που συμβαίνει, που δεν είναι έκπληξη, είναι να πουλάει ο σοβαρός, ο ποιοτικός, ο έχων περιεχόμενο.

Το είδαμε, λοιπόν, για μια φορά ακόμα. Δύο βαριά ονόματα, σαν κι αυτά του κυρίου Γιώργου Μαζωνάκη και του Πάνου Κιάμου, σε κάθε περίπτωση «πρωτοκλασσάτα», να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία με την μεταγραφή τους στο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρος Συγγρού και Λαγουμιτζή 25.

Απ’ εκεί που είχε ξεκινήσει μετά το Dream Show η καλλιτεχνική καριέρα του γεννηθείς στη Πάτρα, Νίκου Οικονομόπουλου. Για αυτόν, μάλιστα, σας έγραφα σε προηγούμενο δημοσίευμα, πως είναι τραγουδιστής επιχειρηματικός και όχι λαϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά ΕΔΩ

Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει, λίγο πριν αποχαιρετήσω το 2019 : Βεντέτες με την κουλτούρα των Μαζωνάκη-Κιάμου έχει ανάγκη η νύχτα που πάντα θα είναι παιχνίδι, ένα show και ποτέ δεν θα περάσει των άρρωστων να γίνει θρησκευτικό σύχαμα, πατριωτικό απωθημένο, χουλιγκάνικο ιδεώδες.

Διαβάστε ακόμα: Το FEVER κάνει μπίζνες επαγγελματικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.