Αποκλειστικό Tsipasblog: Νέα “Αμερικάνικη πατέντα” Βέρτη στο ΥΤΟΝ

Αποκλειστικό Tsipasblog: Νέα "Αμερικάνικη πατέντα" Βέρτη στο ΥΤΟΝ

Τo Tsipasblog.gr, πολύ πριν μας αντιγράψει ο Γιώργος Λιάγκας, έγραψε για τις απίστευτες σχεδιαστικές καινοτομίες “αμερικανικής προέλευσης”, που θα υπήρχαν -και υπάρχουν- στο φετινό ΥΤΟΝ. Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, επί της Πέτρου Ράλλη 38, στο Αιγάλεω, που ο Νίκος Βέρτης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, τόσο καλλιτεχνικά, όσο και επιχειρηματικά. Ιδιαίτερα δε, σταθήκαμε στις 4 σουίτες, στο εστιατόριο, αλλά και στο δάπεδο δίπλα στη πίστα, που γυρνάει μαζί με τους καναπέδες και τον κόσμο.

Αλλά αν νομίζετε πως τελειώνει εδώ η ιστορία, κάνετε λάθος. Άτομο με γνώση της υπόθεσης, που κινείται στο κοντινό περιβάλλον του, αποκαλύπτει στο tsipasblog.gr, τη νέα “πατέντα” που σκέφτηκε και, μάλλον, θα την υλοποιήσει από τη νέα χρόνια. Αναφέρει, συγκεκριμένα, πως ο όχι κανονικός, αλλά ο Made in USA Νίκος Βέρτης, προσανατολίζεται να φτιάξει κλαμπ, παραπλήσιον του “ΥΤΟΝ the music show”.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Τι έγραψε ο Ηλίας Τσίπας στο facebook για τις σουίτες στον Βέρτη


.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.