Ο ρέκορντμαν της Ελλαδικής νύχτας 2019

Ο ρέκορντμαν της Ελλαδικής νύχτας 2019

Λίγο πριν φύγει η χρονιά, μου γεννιούνται κάποιες σκέψεις, που είναι ανάγκη να τις καταγράψω… Περπατάμε στους αιώνες που ξεχωρίζει όποιος κάνει τα ρεκόρ… Ποιος θα τρέξει πιο γρήγορα, ποιος θα πηδήξει υψηλότερα, ποιος θα σημαδέψει πιο σωστά. Και άντε ότι αυτά είναι επιτεύγματα αθλητικά, δείχνουν το μέτρο των δυνατοτήτων του ανθρώπινου πνεύματος, του ανθρώπινου σώματος.

Είναι ακόμα οι «ρεκορντμεν» του ύψους, του βάρους, της ηλικίας. Ποιος, δηλαδή, ο πιο υψηλός άνθρωπος στον κόσμο, ο πιο παχύς, ο γηραιότερος. Παρουσιάστηκε ο υποψήφιος πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου, αλλά στο μέτρημα βρέθηκε… λειψός, άρα τον “τίτλο” διατηρεί από το 2013 η γεννηθείσα το 1995 Ινδή Τζιότι Άμγκε, ύψους μόλις 62,8 εκατοστά (φώτο).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παίζουν και κάποια άλλα “ρεκόρ”, όμως. Ποιος θα τραγουδήσει περισσότερο, ποιος θα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια, ποιος θα ζήσει περισσότερες μέρες σ’ μια σκοτεινή νύχτα της κρίσης, ποιος θα αναδεχθεί πρωταθλητής.

Η πιο κοντινή ελληνική ύπαρξη, παραμένει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στο πρόσωπο του οποίου, σε καμία περίπτωση, δεν βλέπεις έναν συνηθισμένο τραγουδιστή. Βλέπεις έναν πραγματικό “ρεκορντμάν”. Έναν αθλητή στίβου, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα και σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Ο Αργυρός, από τη Λευκάδα, με 9 συνεχόμενους και “φορτσάτους” μήνες στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη, κατέχει το “ρεκόρ” του τραγουδιστή με την μεγαλύτερη διάρκεια πτήσης στον ουρανό της νυχτερινής Αθήνας, για το 2019.

Άξια να καταγραφεί μια τέτοια “επιτυχία” στο Greek records της λίστας “Νύχτα”. Τι ακριβώς πέτυχε o Αργυρός ; Να γίνει υποψήφιος γίγαντα. Ο ίδιος το επεδίωξε; Ναι, βέβαια. Το “ρεκόρ” οφείλεται και στον Μπερτάκη, τον επιχειρηματία που συνεργάζονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης : Το «ευχαριστώ» Αργυρού στον Μπερτάκη !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.