Στους τραγουδιστές του 2019, η Λένα Ζευγαρά

Στους τραγουδιστές του 2019, η Λένα Ζευγαρά

Αν ψάξεις, βρίσκεις. Ευτυχώς, το Tsipasblog.gr προβάλει μόνο καλλιτέχνες που έχουν να πουν κάτι ενδιαφέρον, ανεξαρτήτως αν είναι η όχι τύπου celebrities. Στη δική μου μουσική χρονιά, για το 2019, κορυφαία θέση, μεταξύ άλλων, καταλαμβάνει η Λένα Ζευγαρά.

Έχω τους λόγους μου. Η μουσική για άλλους είναι τέχνη, είναι μικρά έργα τέχνης. Αλλά άσε τι λένε οι ξεπερασμένοι. Οι ρομαντικοί της πλάκας ιστορία, οι δήθεν κουλτουριάρηδες και διανοούμενοι, που μιλάνε για εμπορευματοποίηση της μουσικής κι άλλα τέτοια κουφά. Ότι στη τηλεόραση και σε κάποια ραδιόφωνα είναι τραγούδια της μίας σεζόν για την λεγόμενη νυχτερινή διασκέδαση- η οποία δεν αντιλέγω ότι βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Για μένα τα τραγούδια είναι μπίζνες και εμπόριο. Και όσο πιο οργανωμένα παράγεται το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον μουσικόφιλο, στην περίπτωση, γιατί όχι; Αποτελεί και εξουσία, δεν γίνεται διαφορετικά. Αναπόφευκτο ότι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Βουτυράκος, ή αλλιώς «Mr Tokyo». Στην ζαριά που έπαιξε με την Ζευγαρά έφερε εξάρες.

Από σήμερα και πολύ περισσότερο αύριο, όλοι θα την θέλουν στο μαγαζί τους. Όμως, η Λένα είναι από τα παιδιά που κλείνει τα αφτιά της στις «σειρήνες» που θέλουν να την αποπλανήσουν και να την ρίξουν στα νύχια του μεγάλου χώρου. Επ’ αυτού, το ρεπορτάζ μου αναφέρει πως θα παραμείνει και το 2020 στον Βουτυράκο, ο οποίος θα προχωρήσει σε αύξηση της χωρητικότητας του “Tokyo”, κατά 200 θέσεις.

Διαβάστε επίσης : Tι είπαν τηλεφωνικά Τσίπας – Ζευγαρά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.