Με όλους γενικά, πουθενά συγκεκριμένα

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς, ο απόλυτος άρχοντας της καψούρας, με το όνομα. Τον είπαν έτσι, διότι για πολλά χρόνια κυριαρχεί στο λαϊκό τραγούδι, σαν να του έχει δοθεί κάποιο υπόγειο σύνθημα αργά τις νύχτες να αλλάξει τα κόζια. Τολμηρός και ψυχωμένος πάνω στην πίστα, ο κορυφαίος Έλληνας λαϊκός ερμηνευτής, που σήμερα θεωρείται φιλόσοφος, η φίρμα, ο πιο γνωστός, ο “πατέρας” και δάσκαλος στο είδος του. Αν δεν τραγουδάει κάπου, προτιμά να ξενυχτά με τους φίλους του, παρά να κάθεται σπίτι του.

Τον έχουν ανάγκη οι πολλοί, οι μετριότητες, οι ξεχωριστοί, οι εκλεκτοί. Σε αυτούς μέσα και οι επιχειρηματίες της νύχτας, αφού ξέρουν ότι παραμένει ένας από τους ελάχιστους τραγουδιστές που έχει δικούς του “λουλουδάδες”. Οι οποίοι τον ακολουθούν, οπουδήποτε κι αν έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί. Σε ότι αφορά τον χειμώνα, πάντως, ναι μεν μιλάει με όλους, αλλά δεν έχει “κλείσει” κάπου. Προσωπικά, δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο, να επιλέξει τελικά να πάρει το ρεπό του, για να ξεκουραστεί.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Την αλήθεια θα τη μάθετε εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.