Όλη η απόφαση! Το “Περούκα Gate” οδηγείται στα δικαστήρια με παχυλή αποζημίωση για τον δημοσιογράφο Δημάδη! Παππάς και Χριστοφορίδης στο εδώλιο για συκοφαντική δυσφήμηση, βάζοντας πρώτοι βαθιά το χέρι στην τσέπη – Ακολουθούν άλλοι 16 δημοσιογράφοι!

Αγριεύουν τα πράγματα για τον Νίκο Παππά, αφού σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, Γ. Χριστοφορίδης, που καθόταν και στα έδρανα τον υπουργών σε συνεδρίαση ολομέλειας της βουλής (!) καλείται να καταβάλλει στον Θάνο Δημάδη το ποσό των 10.000 ευρώ, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με την υπόθεση ο Χριστοφορίδης πρέπει να καταβάλει το 50% του ποσού αύριο το πρωί ανεξάρτητα αν κάνει έφεση ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα άρσης ασυλίας του Νίκου Παππά, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του ο Θάνος Δημάδης, το οποίο έγινε δεκτό και ο πρώην υπουργός θα καθίσει στο εδώλιο! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η απόφαση

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.