Οι στιγμές στο Βοτανικό, με την διαχρονική Έλενα Παπαρίζου είναι μοναδικές

Ο Σαμπάνης είναι τραγουδιστής που πλέον… όπως πάει, λογικό να υπολογίζεσαι σαν υποψήφιος νικητής στο κάθε πρωτάθλημα. Έτσι και στο φετινό, που είναι ο αρχηγός στο Βοτανικό, από την επιχειρηματική συνύπαρξη Ομίλου Πριόβολου-Γιάννη Τσακουμάκου.

Και τι πολύ σημαντικό σημαίνει αυτό, η πάνω εξέλιξη, για την νύχτα ; Που από τα παλιά, έως τώρα, και για πάντα θα είναι, δεν θα αλλάξει ποτέ. Κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν και κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν. Πως πηγαίνει ένα βήμα μπροστά, επιτέλους! Όπως το έχει επιχειρηματολογήσει το tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Έλενα Παπαρίζου; Έλα, σε παρακαλώ! Δεν περιμένεις εμάς, για να σου πιούμε για την Παπαρίζου… Ηλίθιος θα είσαι αν ναι, όχι τίποτα λογικός. Το σωστό να πούμε. Με το που ανακοινώθηκε, ότι θα παίξει στην ομάδα του Βοτανικού, μαζί με τον αρχηγό Σαμπάνη. Από τότε, χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις, θα έπρεπε να πόνταρες όλα τα λεφτά σου, ότι θα σκίσει, ότι θα κάνει την διαφορά. Εγώ αυτό πόνταρα και πολλοί άλλοι. Και αναμενόμενα πήγαμε ταμείο, γιατί αυτό γίνεται εδώ και τρεις βδομάδες! Γιατί είναι διαχρονική καλλιτεχνική αξία η Έλενα Παπαρίζου!

Απόψε Σάββατο η συνέχεια, η συνέχεια στις μοναδικές ξεχωριστές της ερμηνείες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.