Νύχτα και πάλι υπερήφανη για το Fever

Έπεσε τα χαμόγελα τα βαθιά, της ανακούφισης, της δικαίωσης, στο Fever, με την άμεση και ογκώδης ανταπόκριση του κοινού, στο χθεσινό ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Που είναι Α Εθνικής, με την Πάολα και τον Πλούταρχο στην ίδια ομάδα και για πρώτη φορά στα χρονικά της νύχτας. Το πρώτο επεισόδιο ήταν λες και γυρίσαμε στο Fever του Πάζη, με το εξωπραγματικό ρεκόρ 3.800 άτομα. Και κανείς δεν το έχει σπάσει έως σήμερα. Αυτή είναι η είδηση. Η ειδησάρα. Βεβαίως, όπως το λέω, δεν είμαι καθόλου, μα καθόλου υπερβολικός, επειδή είμαι φίλος με το αφεντικό του μαγαζιού αυτού, του πολύ ιστορικού, τον Θανάση Παπαγεωργίου. Βρίσκεται στη Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, στην περιοχή του Φιξ.

”Περηφάνεια!”, Αυτός είναι ένας από τους χαρακτηρισμούς που έδωσαν τα νυχτερινά μέσα. ”Είναι ένα μεγάλο νυχτερινό σχολείο το Fever και Μπράβο του!”. Μάλιστα, κύριε. Έτσι το είπαν. Ότι είναι καμάρι, όχι μόνο για το μαγαζί, για τους τραγουδιστές αλλά και την νύχτα συνολικά, του ότι ξύπνησε τις εικόνες από το παρελθόν, με μια μονάχα βραδιά, φαντάσου και στη συνέχεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σπουδαίο μαγαζί το Fever, με τεράστια ιστορία, όχι κάποιο γραφικό μαγαζί του από εδώ και του από κει, η πρώτη νυχτερινή δύναμη του τόπου μας, για χρόνια, και έβγαλε τραγουδιστές τόσους και τόσους. Έτσι έχουν τα πράγματα!

Διαβαστε ακομα: Η ιστορία συνεχίζει να γράφει για τον Θανάση Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.