Οι νυχτερινοί ξυπνήστε με Τσιλιώνη

Όταν κάτι το έχει πάρει η ανηφόρα, έχει αρχίσει να φουντώσει. Σου φωνάζει, σου στέλνει όλα τα μηνύματα πρόκλησης, πως έλα επένδυσε σε μένα. Ρίξε όσα χρήματα απαιτούνται και δεν θα το μετανιώσεις. Γιατί θα πάρεις τα διπλάσια, τα τριπλάσια, και ακόμη περισσότερα.

Η Φωτεινή Τσιλιώνη είναι σε έκρηξη. Τι κάνεις; Παρακολουθείς. Έχει διπλασιάσει σχεδόν τα τραγουδιστικά ποσοστά της, στις ΗΠΑ, που εμφανίζεται. Πρώτον, κάνει μπαμ αυτό. Δεύτερον, αυτό που λέγαμε. Αν είσαι από τους σοβαρούς νυχτερινούς παράγοντες, την κάνεις μεταγραφή στην ομάδα σου. Και ανοίγεις τη βαλίτσα με το πακέτο στο σύστημα, για να ανέβει και άλλο. Κορυφή να πιάσει. Να μην σταματήσει πουθενά. Κυβέρνηση να γίνει. Κι αν σκαρφαλώσει στα ψηλότερα επίπεδα, δεν θα χρειαστεί ξανά, όμηρος να πέσεις, στις απαιτήσεις, τις εξωπραγματικές, του ενός ή το άλλου καλλιτέχνη. Από την κατηγορία των μεγάλων. Βασικά των ίδιων και ίδιων. Αυτό θα γίνει. Για αυτό ξυπνήστε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.