Μια τούρτα – παγωτό που τους ένωσε όλους στο Beef Bar! Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσούνης, ο εκκλησιαστικός λομπίτστας Χοροζόγλου και ο Καρυπίδης τραγούδησαν το Happy Birthday!

Αφού ήπιαμε καφέ την Κυριακή το πρωί με τον πράκτορα μας – σερβιτόρο μάθαμε αρκετά πραγματάκια για τους θαμώνες του Αστέρα της Βουλιαγμένης. 

Την περασμένη εβδομάδα πάντως, μια άλλη παρέα έκλεψε την παράσταση στο Beef Bar του γνωστού ξενοδοχείου.

Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσούνης ήταν καλεσμένος σε γενέθλια, όπου μάλιστα έσβησαν και τούρτα με το happy birthday να τραγουδιέται από όλους τους, καμιά δεκαριά, παριστάμενους!

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι από τις φωτογραφίες που είδα αναγνώρισα 5 – 6 άτομα. Μεταξύ αυτών τον Βλάση, βουλευτή Αρκαδίας και πρώην υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού, τον Γιάννη Χορόζογλου, γνωστό λομπίστα της Εκκλησίας που περιφέρεται μεταξύ Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Νέας Υόρκης που τον πάντρεψε με την Αθανασία Αγγελοπούλου (και πρόσφατα με εταιρία που εκπροσωπεί άνοιξε “δουλειές” στην Καβάλα) ο Φάδερ Καρλούτσος αλλά και τον επιχειρηματία και βασικό μέτοχο της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καρυπίδη! Μην με ρωτάτε ποιανού ήταν τα γενέθλια γιατί θα “καρφωθούμε” και θα χάσουμε τον σερβιτόρο. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.