H Μελίνα Ασλανίδου στο Χάραμα, κάνει πολύ μεγάλο παιχνίδι – Τα λουλούδια που τελείωσαν στις 4 ..και όταν την άκουσαν όλοι να λέει : ”Είσαι και φίλος του Dimi Fidi!”

Χθες το βράδυ, σκηνικό στο μοναδικό σπίτι του “Χαράματος”. Βραχναίικα Πατρών μεριά. Χαμός χθες το βράδυ. Ο κόσμος χαζεύει. Δικαιολογημένα να χαζεύει. Γιατί; Επειδή καθόταν και έβλεπε έργο, καθόλου φτηνό. Αντιθέτως ήταν μεγάλο, πολύ μεγάλο. Το οποίο μια στις χίλιες, είναι οι πιθανότητες, να το δεις, στην νύχτα, τη σημερινή, την πεθαμένη.

Η Μελίνα Ασλανίδου, δείχνει να το κερδίζει το παιχνίδι, κατά κράτος και σε όλους τους τομείς. Από το θόρυβο στα social media, δηλαδή το κομμάτι της επικοινωνίας, στην στήριξή του κοινού, μέχρι τα λουλούδια. Ολόκληρη την κάλυψαν. Σε σημείο που στις 4 η ώρα, τελείωσαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άλλο που συγκράτησα, που είχε σημασία μεγάλη, ήταν ότι μέσα σε κάποια στιγμή, ενώ έχει γυρίσει προς την πλευρά αυτουνού, του τραπεζιού, που πρωταγωνιστούσε, και λέει . ”Είσαι και φίλος του Dimi Fidi!”. Έλεγε τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Είχε δει κοινή τους φωτογραφία, λίγες μέρες πριν, στην Αθήνα, στο Ρομέο, στον Φέρρη. Και όχι δεν κάνω πλάκα. Είναι είδηση αυτή; Είδηση μεγάλη είναι. Δύναμη μεγάλη ακόμη και μια πόζα μαζί του να έχεις. Και αισθάνεσαι μεγάλος και τρανός. Μόνο Ντίμι Φίντι, ρε.

Και μη με ρωτήσετε ”Ποιος είναι ο χθεσινός, που τα έκανε όλα αυτά !”. Την ταινία του βωβού κινηματογράφου θα παίξω. Σίγουρα όχι κάποιος που χάνει το χρόνο του κάθε μέρα, που σουλατσάρει στα site, στις ηλεκτρονικές εφημερίδες. Επιχειρηματίας είναι, γοητευτικός, νεαρός και χαμηλών τίνων. Που θέλει να περνάει απαρατήρητος, που σέβεται και τον σέβονται. Που κάνει εξόδους τακτικούς και στηρίζει τα μαγαζιά, που είναι η μεγάλη αδυναμία, μεγάλου επιχειρηματία της πόλης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.