Μπελά, μεγάλο μπελά, βρήκε ο Φώτης, μετά την ανάρτηση του Τσίπας Μπλοκ- Που μιλούσε για Παόλα και στόχος οι μικρότεροι χώροι, για τον χειμώνα, που έρχεται.. Αρμαγεδδών- Φωτιά, πυρκαγιά πήρε το τηλέφωνο του, η λάθος ερμηνεία, και οι 4 επιχειρηματίες

Το παραδέχονται όλο οι ιδικοί! Ακόμα και αυτοί, που κάποτε δεν μας αντιμετώπιζαν έτσι, δηλαδή όπως είμαστε στην πραγματικότητα. Τελικά, το tsipasblog.gr πουλάει. Πάρα πολύ πουλάει. Απίστευτα πολύ πουλάει. Ειδικά, στο αντικείμενο νυχτερινή μπίζνα. Στα όρια της θηρευτικής λατρείας, το έχει πάει. Της έχει δώσει την αίγλη που είχε χάσει, σε όλους δείχνει πως δεν είναι καθόλου γελοία, της πλάκας, αλλά πολύ σοβαρή.

Η κουβέντα μας, με αφορμή το προ ήμερών ρεπορτάζ μας, του Tsipas Blog, για την Πάολα. Γράψαμε πως ενόψει του χειμώνα που έρχεται. Το βλέπει πως θα είναι πολύ δύσκολος και ζόρικος, και αποφάσισε να κάνει την στροφή. Να είμαστε συγκεκριμένοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή; Να βάλει «στοπ» στους μεγάλους χώρους και να ψαχτεί για κάτι μικρότερο. Αυτό ήταν. Αρκούσε αυτό. Και φωτιά, πυρκαγιά πήρε το τηλέφωνο, του Φώτη Ζογλοπίτη. Του ανθρώπου, που του έχει τυφλή εμπιστοσύνη, που του χρεώνει την καριέρα της, που αυτός αποφασίζει τι, πως, που, πότε με ποιον. Αποφασίζει για όλα. Βασίστηκαν στο ρεπορτάζ μας και τον “ενόχλησαν” από παντού. Και αυτοί που βρίσκονται εκτός νυχτερινού χάρτη, που δεν ενεργούν επιχειρηματικά, που μοιάζουν να ασκούν αυτό το λειτούργημα, αλλά δεν το ασκούν.

Να το ξεκαθαρίσουμε, όμως. Όχι πως είναι παραμυθάκι της Χαλιμάς, ισχύει αυτό που είπαμε, ισχύει. Αλλά όλα είναι θέμα ερμηνείας. Λέγοντας πως θα ψαχτεί για μικρότερο χώρο, εννοούμε πως θα πάει για το 100αρι. Όχι για το 500αρι. Να το πω αλλιώς. Και να το θέλει, αυτό το δεύτερο, είναι εκτός πραγματικότητας, δεν γίνεται, δεν θα θα βγει το έργο. Για την Πάολα μιλάμε, που σημαίνει η παραγωγή και όλο γύρω γύρω παιχνίδι, απαιτούνται αρκετά πολλά λεφτά. Πρέπει να βγουν στον αέρα τα πακέτα.

Αφού προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, θα δούμε που θα θα καταλήξει η Πάολα. Σε ποιον από τους τέσσερεις νυχτερινούς παράγοντες, που είναι αυτή τη στιγμή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.