Ο χειμώνας, πως θα δείτε την Πάολα- Η αλήθεια μόνο στο Τσίπας Μπλοκ – Βάζει «στοπ» στους μεγάλους χώρους, και ψάχνει το …κόλπο της Βίσση

Αρχές καλοκαιριού, μόλις…Και μέχρι να πάρεις άρωμα χειμώνα, υπάρχει χρόνος. Επομένως, ο χρόνος για τον χειμώνα υπάρχει, και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Όπως και να ‘χει, είναι θεωρητική η άποψη αναλυτών και ειδικών, ότι είναι σχεδόν σίγουρο – «έκλεισε», αυτή η συμφωνία-υπόθεση-δουλειά-συνεργασία. Στο φινάλε, κάποια πράγματα λέγονται με σκοπιμότητα. Για να δικαιολογηθεί το μεροκάματο που παίρνουν. Έτσι να το πούμε, προκειμένου να μη δείξουμε ότι το άλογο μας, δεν μειονεκτεί σε σύγκριση με τον ντόρο των απέναντι.   

Αυτά για τους άλλους. Γιατί το tsipasblog.gr ξέρει την αλήθεια. Είναι το μόνο που ξέρει την αλήθεια. Στην νύχτα τουλάχιστον. Αν η Πάολα, για χειμώνα, από τώρα, έδωσε τα χέρια με τον Ρέμο, τον Τσακουμάκο, τον Ματσίκα, τον Πετρογιάννη, ή τον Παπαγεωργίου (το τελευταίο που ακούστηκε) όλα παίζουν, αλλά όχι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την απάντηση δεν την ξέρει κανείς, θα την μάθεις τώρα. Ο άνθρωπος, που την τρέχει. Από τα πρώτα της βήματα, στο επόμενο στάδιο που έγινε τεθωρακισμένο, έως στο πολύ, πολύ ζόρικο τώρα. Ο Φώτης Ζογλοπίτης. Ικανός, πολύ γρήγορος, καθόλου της πλάκας δεν είναι, είναι της εποχής της σημερινής, όχι της προηγούμενης. Που σημαίνει αυτό, ότι βλέπει ότι τα μπουζούκια τα μεγάλα, πολύ δύσκολα, να τα φέρεις πάλι βόλτα. Κι τα άλλα, τα πιο μικρά, τα πιο ζεστά, φαίνονται πιο αποτελεσματικά. Η επιτυχία να είναι πιο κοντά.

Φτάσαμε ήδη στο φινάλε. Αυτό το κόλπο θέλει ο Φώτης να πετύχει. Σε αυτή την κατεύθυνση, κινούνται όλες του οι επαφές. Το κόλπο της Βίσση, δηλαδή, με το Hotel Ermou, ψάχνει. Σε κάτι τέτοιο να στεκιάσει και όχι για μία μόνο σεζόν, αλλά δύο-τρεις.

Και το τελευταία. Νέο τραγούδι βγάζει η Πάολα, με τον Τόνυ Μαυρίδη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.