Οι νέες μπίζνες του Θοδωρή Ποζίδη

Είμαστε σε λούκι. Χοντρά χωμένοι στο λούκι, το άγνωστο. Ποτέ στη μικρή μας Ιστορία- όχι περισσότερο από δυο αιώνες- δεν μας ξανάτυχε τέτοιο έργο. Λέω για αυτό το κόλπο του κορονοϊού. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει. Δεν είσαι σε θέση να μετρήσεις, αν θα συνεχίσεις να βγάζεις τα ίδια που έβγαζες, πόσα θα βγάλεις από μια καινούργια δουλειά, ποια ακριβώς θα είναι η πορεία της. Το πότε και ποια ποσότητα θα γράψει το κονταίρ. Σε ποιες περιπέτειες θα μπεις. Μιλάμε για κανονική κατάρα.

Συμβαίνει! Ναι! Αλλά ας προσπαθήσουμε να πούμε και το άλλο. Tsipas Blog μιλάει. Αυτός που έχει στο παντελόνι, αυτός που δεν έχει μάθει να στέκεται απαθής, αυτός που διαβάζει την αγορά σωστά, αυτός που πιστεύει πως μέσα στην αναμπουμπούλα, ξεπροβάλουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αυτός, λοιπόν, θα προσπαθήσει να επωφεληθεί. Δεν θα φοβηθεί ούτε στιγμή. Κατανοητό;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θόδωρος Ποζίδης. Ένα διόλου τυχαίο όνομα, με το βαρύ επώνυμο του γίγαντα πατέρα του, του Γιώργου Ποζίδη, συνεχιστής της δυναστείας του. Ένα μέρος από το κομπόδεμα του, το τοποθέτησε σε πολύ μεγάλο βενζινάδικο, κοντά στο αεροδρόμιο, που εξαγόρασε μαζί με άλλον, εξίσου δυνατός, που παίζει ήδη μεγάλη μπάλα στο πετρέλαιο. Γι’ αυτό το σκοπό. Παράλληλα, με τον ίδιο συνέταιρο, ανοίγει κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καφέ Mike. Και είναι και σε πολλές άλλες μπίζνες.

Διαβάστε επίσης : Δεν πουλάει ο Ποζίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.