Υπάρχουν οι φραγκοφονιάδες, υπάρχει και ο Φιντιρίκος

Υπάρχει η λίστα των εκατομμυριούχων. Η λίστα των νέων μιλιοναίρ. Η λίστα εκείνων με τα μεγαλύτερα σκάφη. Με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα. Με τα πιο πολυτελή σπίτια. Η λίστα των επιχειρηματιών που έχουν τα υπερκέρδη, τα υψηλότερα κασέ. Παίρνεις μάτι τις λίστες που δημοσιεύονται και ζαλίζεσαι με τα νούμερα. Υπάρχει βέβαια και η λίστα με τους φραγκοφονιάδες, τους τσιγγούνηδες του κερατά.

Μη βιαστείς να τους ταξινομήσεις όλους στην ίδια περιοχή, πίνακα, λίστα. Όχι, κύριε. Το Τσίπας Μπλοκ λέει ότι πάντα υπάρχουν τα φωτεινά παραδείγματα. Και η σκέψη, πηγαίνει απευθείας στον Δημήτρη Φιντιρικο. Πάλι σε αυτόν. Δεν πάει προς άλλη κατέυθυνση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν σκέφτεται ότι κάνει φιλανθρωπία. Απλά κάνει στην πράξη, αυτό που από πιτσιρικάς, από βρέφος κιόλας, κατάλαβε ότι το έχει στο ίδιο του το πετσί, που οφείλει να το μεταδώσει σε ανθρώπους, ζώα. Ποιο; Γεννήθηκες για να βοηθάς. Να βοηθάς όσο μπορείς, να βοηθάς με την ψυχή σου. Περαστικοί είμαστε, περαστικοί… Αυτοί είναι οι άγραφοι νόμοι της ζωής..

Θα συνεχίσω. Θα πούμε φοβερά πράγματα. Ε, αφού ο κόσμος, κάποιος κόσμος, δεν μπορεί να τη βγάλει καθαρή, έχει θέματα πολλά, και, κυρίως, υγείας.. Αυτός ο Φιντιρίκος, αδειάζει τις τσέπες, αυτά της προσωπικής, όχι της εταιρικής του περιουσίας, και για την εποχή, χαρίζει τερατώδη ποσά σε ιδρύματα (γηροκομεία, ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, υποτροφίες κ.α.). Κρατά βέβαια εκείνα τα πακέτα που χρειάζονται για να συνεχίζουν να τρέχουν με διαστημικές ταχύτητες οι επιχειρήσεις του, να είναι ανταγωνιστικές, μη χάσουν μερίδιο στην αγορά.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Έστειλε 2 ή 3 τόνους τροφή για τα αδέσποτα στη Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Επίσης, συμφώνησε με τον Νίκο Παπαγγελή, τον πρωταθλητή ποδηλασίας που έχασε το πόδι του σε ηλικία 15 ετών. Ακόμη με τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης Δήμο Μιχαλεντζάκη. Ακόμη, με τον Γιάννη Σεβδικαλή, που υπογράφει στα social media ως «Ευλογημένος», που έχασε τα πόδια του σε ατύχημα και δεν έπαψε να ονειρεύεται. Ακόμη, με έναν Παραολυμπιονίκη που παίζει πινγκ πονγκ με το στόμα. Και οι τέσσερεις, θα πάρουν πολύ γερό πριμ από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αναμένονται και οι ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης : Το Passaggio, με αυτούς θα κατακτήσει την Κύπρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.