Οι αποφάσεις για την Νύχτα, ίσως και την Παρασκευή

Όλα πάνε με βάση το πρόγραμμα, το πλάνο, το σχέδιο. Και είναι ακριβώς όπως σας τα έχει πει το tsipasblog.gr, εδώ και καιρό. Πολύ, όχι λίγο.

Το άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης, προανήγγειλε ο Υπουργός της Κυβέρνησης, που έχουν την πρόσβαση και μιλάνε οι του Συλλόγου των μπουζουκιών της Αθήνας. Αυτός είναι της Ανάπτυξης, ο κος Άδωνις Γεωργιάδης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «αταίριαστοι», ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυτή την εβδομάδα πιθανόν θα βγει χρονοδιάγραμμα και για τα κέντρα διασκέδασης.

«Εντός του μήνα εκτιμά ότι θα φτάσουμε στο 50% της ανοσίας και τότε θα μπορούν να ανοίξουν», τόνισε.

«Στην πρόταση την δική μας του υπουργείου, ήταν τα κέντρα διασκέδασης και την Παρασκευή, να βγει χρονοδιάγραμμα. Ελπίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει χρονοδιάγραμμα και γι’ αυτά. Δεν θέλω να υποτιμήσω καθόλου. Τα κέντρα διασκέδασης αποτελούν σημαντικό κομμάτι της οικονομίας, πολλοί εργάζονται σ’ αυτά, σπουδαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν. Καθόλου δεν τα υποτιμώ, θέλω να βρεθεί ημερομηνία εξόδου. Φαντάζομαι θα μπουν με το 50 +1 των εμβολιασμένων. Εκεί που ανοίγουν και οι τελευταίες κατά βάσην οικονομικές δραστηριότητες. Όταν φτάσουμε στο 50%, όπως πάει ο ρυθμός, εντός του μήνα θα έχουμε το 50%. Ο ρυθμός πάει πολύ γρήγορα, είμαστε στο 40 και κάτι, δεν βλέπω γιατί να πέσει ο ρυθμός», ανέφερε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις που θα δοθούν στις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις.

Είπε ότι στην εστίαση έχουν εκκαθαριστεί 7.360 αιτήσεις και 75,9 εκατ. έχουν δοθεί, ενώ εκκρεμούν 15.800 αιτήσεις ακόμα. «Πάει καλά το πρόγραμμα», τόνισε.

Διαβάστε επίσης : Να μην ανοίξουν ούτε στις 15, ούτε στις 18 αν δεν…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.