Να μην ανοίξουν ούτε στις 15, ούτε στις 18 αν δεν…

Ετοιμάζονται οι της Νύχτας, οργανωμένοι και μη. Αυτοί που ποτέ δεν έκοψαν επαφή με την Κυβέρνηση, αλλά και αυτοί που την έκοψαν. “Δουλεύουν” την επιστροφή τους. Γιατί “θα ανοίξουν μέσα του μήνα Ιούνιου, με επικρατέστερες ημερομηνίες την 15η και την 18η”. Παραμύθι; Δεν ξέρεις. Δεν αποκλείεται να λένε την αλήθεια οι πηγές τους.. Και να ξαναμπούν στο σπίτι τους.

Εγώ είμαι το Τσίπας Μπλοκ και αυτό μου αρκεί. Δεν περιμένω από κανέναν καριερίστα, επιχειρηματία, τραγουδιστή ή πολιτικό, να ”δικαιώσει” τη δική μου οπαδική προτίμηση. Για μένα η Νύχτα, είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη, φτάνει μέχρι τα αστέρια και το φεγγάρι, που αν ήμουν αφεντικό Νυχτόβιος, θα ήθελα μία πολύ συγκεκριμένη επανεκκίνηση. Σίγουρα να μην είναι ψυχρά επαγγελματική, με τσίτα σφιχτά και πιεστικά χαλινάρια και λουριά. Την επανεκκίνηση την θέλω λογική και συμπονετική. Ναι συμπονετική. Η Νύχτα, στο μεγαλύτερο διάστημα, ένα χρόνο τώρα, έχει δεχτεί τα περισσότερα και τα πιο δυνατά χαστούκια. Και που μόνιμα και όχι παροδικά πια, επηρεάζεται από… ψυχικές και άλλου είδους συναισθηματικές διαταραχές. Ένα προϊόν, το εθνικό μας προϊόν, με τεράστια αξία, κινδυνεύει με αφανισμό. Να εξαφανιστεί τελείως από τον χάρτη. Και κανείς δεν νοιάζεται, να πει, έστω και στα ψέματα, ότι νοιάζεται, ότι την συμπονεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ούτε να ακούσω το κλασσικό, το βαρετό “ότι μας πουν οι λοιμωξιολόγοι, θα προχωρήσουμε”. Το σωστό είναι ότι “Όπως και να το δεις το πράμα, με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, η αδικία που έχει γίνει με εσάς, είναι η πιο μεγάλη. Επιστρέψτε, από αύριο κιόλας, στα γήπεδα σας, και έτσι όπως πρέπει να είναι. “..

Τι θα κάνει ο κάθε τραγουδιστής και επιχειρηματίας, και να ξαναπατήσουν το χορτάρι, με τις προϋποθέσεις, που ακούγονται ; Μια τρύπα στο νερό. Και θα χαλάσει το κλίμα, την κατάσταση, όσον αφορά τον χειμώνα. Που είναι η μεγάλη σεζόν και στην οποία συμμετέχουν όλοι. Πάλι η… ψυχή θα τους φύγει. Και η ψυχή τους, αυτή τη φορά, θα φύγει για πάντα.

Ξυπνήστε…

Διαβάστε επίσης : Μέγας Μαρινάκης και στην νυχτερινή διασκέδαση;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.