O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Θεμιστοκλής Μπάκα στο Super: «Η νεολαία δεν αντέχει άλλο την αδικία»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super Πελοποννήσου βρέθηκε ο Θεμιστοκλής Μπάκας υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας αναφερόμενος στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, εξέφρασε  τη βαθύτατη οδύνη του και την συμπαράστασή του στους  συγγενείς των θανόντων και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφέροντας,

«Ζούμε μια αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς μεταξύ των οποίων δυστυχώς νέα παιδιά, φοιτητές και φαντάροι. Την συγκεκριμένη στιγμή, αυτή την ώρα που υπάρχουν νεκροί, που τους θρηνούμε και πενθούμε γι’ αυτό, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ευθύνες. Αυτά θα τα δούμε στην ώρα τους.»

Στην συνέντευξη του, αναφέρθηκε στη νέα γενιά, την αυτοθυσία νέων ανθρώπων για να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, «είμαστε περήφανοι όλοι μας για τη νέα γενιά»

Όσα ανέφερε , ο Θεμιστοκλής Μπάκας υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Η νεολαία είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που έχει η χώρα, οι νέοι άνθρωποι θα χαράξουν το μέλλον, όλοι μας, ζητάμε από τους νέους να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή, στις επιλογές της καθημερινότητας μας. Είδαμε ότι οι νέοι άνθρωποι βοήθησαν τους μεγαλύτερους ανθρώπους μέσα στο τραίνο, απεγκλώβισαν πολλούς ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά, βρέφη, μπήκαν στα συντρίμμια  για να βοηθήσουν τον συμπολίτη τους… Αυτή τη νεολαία θέλουμε, και είμαστε παρά πολύ υπερήφανοι !

Είδαμε τις κινητοποιήσεις των νέων στην Αθήνα, στη Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στο σύνολο της χώρας. Η νεολαία «βράζει», ψάχνει έναν τρόπο να εκφραστεί, η νεολαία δεν αντέχει άλλο την αδικία που καταγράφεται εναντίον της τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνο στη νεολαία και ταυτόχρονα να την ακούσουμε, όχι μόνο να της μιλάμε εμείς.. είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να ακούμε την νεολαία. Σ΄αυτούς βασίζεται η ελληνική οικονομία, ο πολιτισμός, το μέλλον… οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια καλύτερη χώρα απ΄ότι «βλέπουμε», διότι οι παλαιότεροι από εμάς, την οδήγησαν σε συνθήκες και σε δεδομένα για τα οποία δεν είμαστε καθόλου περήφανοι .

Έχουμε ανάγκη τους νέους ανθρώπους, χρειαζόμαστε τους νέους ανθρώπους, πρέπει να προφυλάξουμε τους νέους ανθρώπους και να νιώθουνε ασφάλεια, να νιώθουνε ότι αυτή η χώρα είναι κοντά τους, στη καθημερινότητα τους, σε κάθε τους βήμα. Είτε αναφερόμαστε στο βήμα για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε στο βήμα για την επαγγελματική τους πορεία, γενικότερα στην πορεία τους την επόμενη ημέρα. Είμαστε μια χώρα που αφήσαμε πολλά χρόνια «εκτός» τους νέους !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.