Ο Βουτυράκος είπε την αλήθεια για την… καραντίνα!

Γιάννης Βουτυράκος

Ενώ το έργο Κορωνοϊός είναι σε εξέλιξη, σκάει μύτη ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο κύριος Γιάννης Βουτυράκος, και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πολύ σωστά : “Η καραντίνα έπρεπε να γίνει, διότι το σύστημα υγείας της χώρας μας, ήταν πολύ κατώτερο των περιστάσεων να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση”.

Αυτή είναι η αλήθεια, όπως την είπε. Τι είπε; Σε ελεύθερη μετάφραση το εξής: “Αφήστε τα σάπια ότι δεν μπορείτε άλλο την κλεισούρα. Ότι μπουχτήσατε στο σπίτι. Αν δεν είχαμε μαντρωθεί μέσα, θα είχαμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Κάντε μας τη χάρη, λοιπόν”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Βουτυράκος, βέβαια, βλέπει και την άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Σου λέει ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη η θυσία του λαού. Για αυτό πρέπει η πολιτεία να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και εγρήγορση, για να οργανωθεί και να εξαπολύσει αντεπίθεση, αν και όταν χρειαστεί.

Ανέφερε, επίσης, ότι η εθελοντική πρωτοβουλία του και των συνεργατών του, να φτιάξουν και να χαρίσουν χειροποίητες βαμβακερές μάσκες, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της αγοράς, συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που έκανε στο instagram, όπου αναφέρει όλα τα παραπάνω:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.