Νέα φοβερή πρωτοβουλία Γιάννη Βουτυράκου!

Γιάννης Βουτυράκος

Συνεχίζει να παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό. Η αναφορά σε σχέση με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Tokyo», Γιάννη Βουτυράκο, ο οποίος προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική και ουσιαστική πρωτοβουλία. Η οποία, μάλιστα, συμβαδίζει απόλυτα με τον τίτλο του χθεσινού μου άρθρου : «Ώρα να σκεφτούν «όλοι για έναν και ένας για όλους» .

Έχοντας ήδη εμπειρία, από τις στολές των χορευτριών του «Tokyo», που είναι δική του «πατέντα», σκέφτηκε να φτιάξει μάσκες προσώπου. Όχι σαν τις άλλες, τις κινέζικες. Αυτές θα είναι ψηλής προστασίας από ιούς-και δη όσον αφορά τον νέο κορωνοϊο- 100% με βαμβακερό ύφασμα, αρκετά απαλές και ανθεκτικές. Ώστε μετά τη χρήση τους να απολυμαίνονται, να σιδερώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρώτα-πρώτα, ο Βουτυράκος έστειλε mail στο Υπουργείο Υγείας για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχουν. Από το «στρατηγείο» του Βασίλη Κικίλια του απάντησαν αμέσως. Σε δεύτερο βήμα, αξιοποίησε την εθελοντική προσφορά του γνωστού και πετυχημένου μόδιστρου Γιώργου Κατσιαούνου ..και έβγαλαν μαζί το patron σχέδιο. Αμέσως μετά, χωρίς καμιά χρονοτριβή, ο ισχυρός άνδρας της νύχτας, με το αδιαμφισβήτητο φιλανθρωπικό έργο, ξεκίνησε να μαζεύει εθελοντικά όσους και όσες τυγχάνει να γνωρίζουν την τέχνη της … μοδιστρικής και μπορούν να ράψουν μάσκες από το σπίτι. Το επόμενο στάδιο είναι να παράγονται τρεις χιλιάδες μάσκες ανά δύο μέρες. Τα οποία θα δίνονται σε Δήμους, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.

Δείτε πως θα είναι :

Αλλά πριν την τελικό αποτέλεσμα, ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στην φάση της παρασκευής. Πιστέψτε με, αξίζει.

Όλοι όσοι θέλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 210 34 10 200 (καθημερινά 14:00-22:00).

Πρόκειται ασφαλώς για ένα καινοτόμο project, που μπορεί να δώσει ανάσα στις δομές υγείας της χώρας, ειδικά στην παρούσα φάση. Ενώ υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που ο Γιάννης Βουτυράκος δέχτηκε να πάρει δημοσιότητα. Όχι για να αποτελέσει ανοικτή σπόντα σε όσους τον έχουν βάλει στο σημάδι. Αλλά για να ακολουθήσουν και άλλοι «μεγάλοι. Γατί δεν αντέχει να τους βλέπει, ακόμα και τώρα, να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Διαβάστε επίσης : Επειδή δεν περίμενε τον κορωνοϊο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.