Ο Βασιλιάς στην Βασίλισσα

Ο Βασιλιάς στην Βασίλισσα

Είναι γεγονός! Ο “Βασιλιάς”-τραγουδιστής- το όνομα αυτό έχει δώσει το tsipasblog.gr στον Ρέμο- που επέλεξε και φέτος να μην δουλέψει Πρωτοχρονιά, διασκέδασε στο “Vogue Club”. Εκεί, συνυπάρχει αρμονικά και πολύ πετυχημένα με τον Νίκο Κουρκούλη η Πάολα. Ή αλλιώς η “Βασίλισσα της πίστας”. Δείτε τα όσα εξελίχθηκαν, στο αποκλειστικό βίντεο του newspistol.gr.

Μιλώντας για Ρέμο, ακόμη δεν έχει αποφασίσει με ποιον επιχειρηματία θα συνεργαστεί του χρόνου στην Αθήνα. Όμως, πιο κοντά από όλους, βρίσκεται με τον Ματσίκα (Έναστρον) και γι’ αυτό δεν θα είναι καθόλου παράξενο, αν τον δούμε εκεί. Και μάλιστα, όπως σας έγραφα στο προηγούμενο σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσον αφορά την Πάολα, μετά τη Θεσσαλονίκη, θα συνεχίσει και στην Αθήνα, να βρίσκεται σε μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη. Η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει και γίνεται για το Fantasia ή το Teatro

Διαβάστε ακόμα: Η αληθινή εξομολόγηση της Πάολα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.