Αναμένουμε !

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, Σάκης Καλογεροπουλος

Τι είπε στη προσωπική δήλωση, που έκανε στο pfc1891.gr, o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, Σάκης Καλογερόπουλος; Βασικά, δύο πράγματα. Το ένα, ότι θα αποκτηθούν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που θα είναι τουλάχιστον ισάξιοι με εκείνους που αποχώρησαν. Ο χρόνος θα δείξει αν λέει την αλήθεια.  

Αναμενόμενο, όμως. Συνδέεται με το δεύτερο που είπε ο Καλογερόπουλος. Ότι η ομάδα θα πετύχει το στόχο, που εξ΄αρχής είχε θέσει, που είναι η είσοδος στην 6αδα του πρωταθλήματος. Αλλά για να γίνει αυτό, δεν γίνεται με θαύμα. Χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση τον Γενάρη. Το μαγαζί «Παναχαική», άλλωστε, ελέγχεται 100% από τον ίδιον.

Η δήλωση του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής μας ομάδας, ότι όλα όσα υποσχεθήκαμε σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας θα γίνουν πραγματικότητα. Κινούμαστε ήδη για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ξεχωριστά από τους τρεις που θα ενταχθούν επίσημα στο ρόστερ μας τις προσεχείς ημέρες (Κοτσώνης, Ymeraj, Atanackovic). Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα μας και να πετύχει το στόχο που εξ΄αρχής είχαμε θέσει, που είναι η είσοδος μας στην 6αδα. Όλοι όσοι θα αποκτηθούν θα είναι τουλάχιστον ισάξιοι με εκείνους που αποχώρησαν».

Αναμένουμε λοιπόν!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.