Ο τραγουδιστής που δεν σταματάει ποτέ!

Ο τραγουδιστής που δεν σταματάει ποτέ!

O Αργυρός, βάσει των επιτευγμάτων του τα τελευταία χρόνια, είναι η πρώτη καλλιτεχνική δύναμη στην χώρα. Γι’ αυτό, το tsipasblog.gr τον είπε ρέκορντμαν της Ελλαδικής νύχτας (και) για το 2019. Είναι o ισχυρότερος σε οπλοστάσιο καλλιτεχνικής βιομηχανίας, από κάθε άλλον τραγουδιστή. Δεν τo είπα ρεκορνταμν διότι έχει αποκτήσει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, ούτε διότι είναι οικονομικά ή μπασκετικά ανώτερος.

Αυτή είναι η νύχτα. Αυτή ήταν πάντα. Δεκάδες χρόνια. Ένας τραγουδιστής και ταυτοχρόνως ένας επιχειρηματίας που τον σποσνοράρει, είχε το επάνω χέρι. Περισσότερο από κάποιον άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κανένας θεός, αληθινός και ψεύτικος, φανταστικός και κατασκευασμένος δεν τον άλλαξε. Καμιά θρησκεία, καμιά ιδεολογία, καμιά φιλοσοφία δεν κατάφερε να σταματήσει τον Αργυρό. Τον Αργυρό και τον Μπερτάκη. Ούτε και φέτος.

Σε πείσμα της… επιθυμίας των αντιπάλων τους και παρά το-ομολογουμένως- μεγάλο εξοπλισμό κάποιων εξ αυτών, δεν έχουν καταφέρει να τους σταματήσουν Ούτε θα τους σταματήσουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Ήμερα που-όπως ανακοινώθηκε- μετά από μια μαγική διαδρομή 9 μηνών στο FANTASIA, η αυλαία πέφτει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Προσωρινά, γιατί ο Αργυρός δεν σταματάει. Ποτέ. Στην συνέχεια θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη, στο Club Vogue ! 

Διαβάστε επίσης : Ο Αργυρός προκαλεί … στοιχηματικά!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.