Ο συνδυασμός….Χάραμα και Δήμος Αναστασιάδης!

Αυτό που περιμένεις με ανυπομονησία. Μεγάλη ανυπομονησία. Αν είσαι νυχτόβιος και ποιοτικός. Αυτός ο συνδυασμός, όχι κάτι άλλο, καθόλου κάτι άλλο. Οπαδός του τραγουδιστικού θεάματος και ψηφοφόρος της φινέτσας, του επιπέδου. Του quality.

Να κολλήσω τα κομμάτια. Από τη μια το ΧΑΡΑΜΑ. Σε αυτή τη γειτονιά κάτω από το δικό της ουρανό παλιά και νέα αστέρια κάνουν την κάθε μέρα γιορτή. Γιατί εδώ όλα τα ωραία μπορούν να συμβούν! Γιατί εδώ πάλι θα είμαστε όλοι μαζί, όπως πάντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Και από την άλλη, ο Δήμος Αναστασιάδης, το τι καλλιτέχνης είναι, δεν χρειάζεται να στο πουν άλλοι, ξέρεις από μόνος σου. Ξέρεις καλά. Χαρισματικός. Αυτό μου έρχεται πρώτο στο μυαλό.

Έφτασε το pre opening. Πήγε για αύριο Σάββατο 27 Μάιου, γιατί σήμερα τους το χάλασε ο καιρός.

Δείτε εδώ τι πρόσεξα. Μετράει αυτό. Να ανεβάσει στις ιστορίες του στο Intagram το Χάραμα, ο άνθρωπος που προσέχει μέχρι και που θα πιεί το καφέ του. Ο μάνατζερ του Δήμου Ανασατασιάδη, Μάριος Παπαδάτος. Πολύ έμπειρος και πολύ γνώστης του αντικειμένου. Παλιά καραβάνα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.