Ο Νικηφόρος έχει την δική του αλήθεια

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Νικηφόρος. Να το ακούσετε, θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αξίζει καλύτερα να πούμε την αλήθεια. Την αλήθεια του κομματιού. Από το πρώτο άκουσμα του, Έρως, Καλοκαίρι και Ελλάδα, αυτά πιάνουν χώρο στο κεφάλι μου, αυτά σκέφτομαι, αυτά που θες και εσύ!

Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι. Μουσική: Γαβρίλης Μπιρλής Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντιληπτό πως θα αναφέρουμε στο εν λόγω άρθρο και δύο ψαγμένες κουβέντες για την παρουσία του στην νυχτερινή ανώνυμη εταιρία Romeo. Έχει πάθει την πλάκα του με τον Νίνο, μάλιστα, αφού το ίνδαλμα του, και ένας πραγματικός σταρ, διαχρονικός πια. Τον αντιμετωπίζει, έτσι όπως κανείς άλλος συνάδελφος, στα τόσα χρόνια. Αρχηγό τον λέει, μπροστά σε όλους. Θέλει να είσαι φουλ ακομπλεξάριστος, και ο Νίνο είναι. Μπράβο του!

Nικηφόρος - Νίνο: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα - Ράδιο Πόλις 99,4 - Λάρισα

Ο Νικηφόρος με τον Νίνο στο Ρομέο. Το οποίο στην πραγματικότητα έχει σχέση μεγάλη με την ένωση δυνάμεων από τρεις ομάδες, που καθόλου τυχαίες και μικρές δεν τις λες. Απεναντίας τις λες μεγάλες, από τις πιο μεγάλες στο πρωτάθλημα. Momentum Group, Gigourtakis team και οι Βουνταίοι. Θα ήταν πολύ διαφορετική η νύχτα, πολύ καλύτερη, σε επίπεδο σχεδίασης και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Αν και οι άλλοι παίκτες, άφησαν πίσω την απύθμενη αλαζονεία και άνοιγαν την αγκαλιά τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.