Ο σίγουρος Φέρρης και ο Λιβάνης που κέρδισε πόντους…

Ο σίγουρος Φέρρης και ο Λιβάνης που κέρδισε πόντους...

Η ηγετική παρουσία του Θοδωρή Φέρρή στο χειμερινό σχήμα του Romeo ήταν γνωστή για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. 

Χθες, μάλιστα, το tsipasblog.gr, σε άρθρο υπό τον τίλο “Συνεχίζεται το πάρε – δώσε των μεταγραφών της νύχτας”, μεταξύ άλλων, έγραψε : “Ο κινούμενος στο κύκλωμα του Ρέμου, Θοδωρής Φέρρης, «σάρωσε» τις Δευτέρες στο NALU, και, αναπόφευκτα, ανέβασε κατά κράτος την χρηματιστηριακή αξία του…Είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Μανώλη Μούτσου, ο οποίος προσανατολίζεται να τον βάλει στο Romeo”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό που δεν ήξερα -και το πληροφορήθηκα από τον Χάρη Λεμπιδάκη- είναι πως στο σχήμα αυτό θα συμμετέχει και ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης.

Σύμφωνα, πάντως, με την πηγή μου, που δείχνει να ξέρει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και ονόματα… ο δαιμόνιος Μούτσος, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να διευρύνει τις μπίζνες, καθόλου ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική του δραστηριότητα, έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λιβάνη.

Κατόπιν, λοιπόν, της εξέλιξης αυτής, μοιάζει λογικό που οι συνεργάτες του, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ξεκίνησαν το promo.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.