Ο Σαμπάνης στο Catalaya, πως να χάσουν…

Έχουμε και άλλο σοβαρό λόγο, να πάμε στη Θεσσαλική. Τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη, βέβαια. Από την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα βρίσκεται στο Catalaya. Τι φανταστικός χώρος είναι αυτός, στο πολυχώρο του Μύλου βρίσκεται. Δεν αναρωτιέσαι τι θα γίνει γίνεται. Μεγάλη επιτυχία θα είναι αυτή. Βρήκε το κατάλληλο γήπεδο και θα δούμε από αυτόν τι μεγάλος παίκτης είναι. Eννοώ το τραγουδιστικό προϊόν, που θα μας προσφέρει, θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Catalaya με Σαμπάνη δεν χάνει. Ο ένας έχει γεννηθεί για τον άλλον και γι’ αυτό οι μπουκ το βλέπουν να σαρώνουν. Να κάνουν αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη και η Τάνια Μπρεάζου

RSRV 6945700705

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "CATALAYA MYLOS AREA FROM 09 JUN START 23:00 EVERY FRIDAY&SATURDAY ADDRESS: G.ANDREOU56 RES: 6945700705 GIORGOS TANIA SABANIS DJ NIKOS BREAZOU GKATSOS SALTI- CHRISTINA 95.1$ betsson ραδίο Κοσμο mentor"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.