Η μεγάλη, η ιστορική επιτυχία του Τσίπρα

Ποιο ΠΑΣΟΚ. εννοείς το γνωστό και αφορισμένο ΠΑΣΟΚ; Το… κίνημα που ίδρυσε ο ανεπανάληπτος Ανδρέας, το σοσιαλιστικό κόμμα. Για παλαβό θα περάσουν όποιον εκτός τόπου και χρόνου ισχυριστεί πως το κόμμα με Ανδρουλάκη ή όποιον άλλον είναι πιστό στις αρχές του. Στα σοσιαλιστικά του ιδεώδη. Πως θέλει να κάνει το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Τέλος πάντων. λειτουργεί κομματικά στοιχειώδης σεβασμός στο όνομα του… κινήματος. ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα.

Κι όμως, ο μέγας Τσίπρας το κατάφερε. Να βγάλει από το τάφο ένα τελειωμένο ΠΑΣΟΚ. Χωρίς πλάκα ο Αλέξης Τσίπρας λες και χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε να ξεχρεώσει. Από τότε που έγινε πρόεδρος στον Συνασπισμό, στο κόλπο πριν τον Σύριζα, πήρε ένα σύνταγμα στελεχών του κινήματος του Ανδρέα. Το άδειασε το ΠΑΣΟΚ από πρώην βουλευτές του. Και σήμερα, και μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής ο Τσίπρας ξέχασε τον Μητσοτάκη και τα δίνει όλα για πάρτη του ΠΑΣΟΚ. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσο ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ ο συριζαίος, τόσο του δίνει πόντους στον Ανδρουλάκη. Λες και είναι στημένος ο Τσίπρας.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.