Ο Ρεγγας πίσω από τις λέξεις

Μπάμπης Ρέγγας

“Νέα πρατήρια Εθνική οδό ύψος Ασπροπύργου , Αργυρουπόλεως -Αργυρούπολη και η νέα μας ιδιοκτήτη εγκατάσταση θέρμανσης, στην Αθήνα. Και προχωράμε” .

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Την είπε ο Μπάμπης Ρεγγας (φώτο), ο οποίος είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου ”Rengas group of companies”, και την Παρασκευή (20-11-2020), ταξίδεψε για business στην Κωνσταντινούπολη. Μεγάλη, πολύ μεγάλη κουβέντα διότι κουβαλάει μεγάλη, πολύ μεγάλη αλήθεια. Παρακαλώ, να ξαναδιαβαστεί η φράση του Ρέγγα, διότι ίσως να μη γίνεται με την πρώτη η Αποκάλυψη της Αλήθειας της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατ’ αρχήν. Με την εν λόγω ρήση του, ο “φτιαγμένος” επιχειρηματικά στο Κόσοβο και την Αλβανία, με απίστευτη επίσης δικτύωση την Τουρκία, Ρέγγας, επιβεβαιώνει όλα τα προηγούμενα, που γράφτηκαν από το tsipasblog.gr. Δηλαδή, ότι, αφού αποφάσισε να ανοίξει πρατήρια υγρών καυσίμων, δεν θα μείνει σε ένα, αλλά θα πάει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, με 2, 3, 20, 32 πρατήρια. (Για περισσότερα ΕΔΩ)

Είμεθα σοβαροί συζητητές, συμποσιακού τύπου, και μείνουμε στην λέξη “Προχωράμε” του Ρέγγα. Τεραστία σημασία έχει, γιατί οι δυο κατηγορίες πάνε πακέτο. Όνειρο απατηλό να μπει σε μια δουλεία και να μην προχωρήσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ούτε στα παραμύθια.

Να, η αληθινή ανάγνωση στην κουβέντα Ρέγγα.

Διαβάστε επίσης : Επικίνδυνος μόνο ο πεινασμένος λύκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.