Άνοιξε ένα, θα ανοίξει δύο, τρία, δέκα, είκοσι, τριάντα δύο…

Μπάμπης Ρέγγας

Στις μπίζνες παίζει τον εαυτό του. Τον από κούνια επιχειρηματία, τον ικανό για όλα. Καθρέπτης η πορεία του. Η μεγαλειώδης και αυτοδημιούργητη. Η οποία έχει στόχο να φτάσει όσο γίνεται πιο μακριά, από έναν τύπο, που δεν τον πιάνεις πουθενά. Εκεί που λες ότι η κορυφή του ανήκει. Ότι θα την αράξει με τις πολλές και διαφόρων τυπών εταιρίες του, σε Ελλάδα και πολύ πιο πολύ στα Βαλκάνια. Ότι του φτάνει η Open Petrol & Gas, που στην εμπορία υγροποιημένων αερίων είναι κολοσσός. Ότι Χορηγικά παίζει παντού και κατ’ επέκταση ακούγεται και παντού. Ότι, με δύο λόγια, θα πορευτεί στο μέλλον, έτσι όπως πορεύεται σήμερα. Αλλά όχι. Δεν τον γεμίζει τίποτα άλλο, όσο το αλκοολίκι του να συνεχίζει να επεκτείνεται. Για αυτό και συνεχώς βγαίνει στην στροφή, και ξαφνικά κάνει το αναπάντεχο.

Έχω χειροπιαστό παράδειγμα. Άνοιξε το πρώτο πρατήριο καυσίμων «OPEN» στο Κερατσίνι Αττικής και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανοίξει άλλα πέντε. Στη Βούλα, στο Ίλιον, στον Άλιμο, στη Γέρακα και την Κάλαμι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι λειτουργεί ο Μπάμπης Ρέγγας. Άνοιξε ένα, θα ανοίξει δύο, τρία, δέκα, είκοσι, τριάντα δύο. Ούτε για αφορμές και δικαιολογίες θα ψάξει, ότι ήρθε το lockdown. Ότι πει θα το κάνει.

Διαβάστε επίσης : H «Open» στις αντλίες καυσίμων έχει ποιότητα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.