Κάποιος, να τον ….μαζέψει!

Όλος ο ελλαδικός πολιτικός πλανήτης, ο προοδευτικός και ειρηνικός, ο του πολιτισμού και της ελευθερίας ελλαδικός πλανήτης, την έπεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, για το … πανηγυρικό του ύφος, σε στιγμή εντελώς άκυρη.

Την ώρα λοιπόν που η χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, έχασε 108 από κορονοϊό, ο Υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι ο ίδιος πανηγυρίζει, επειδή ο δείκτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δείχνει ότι η Ελλάδα είναι σε πολύ καλή θέση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο κ. Γεωργιάδης, δείχνει ότι ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται. Και πάντα εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Γιατί κανένας από το σύστημα, την κυβέρνηση, που υποστηρίζει και τον υποστηρίζει, δεν τον “μαζεύει”. Δεν του στέλνει το “μήνυμα” να κάτσει καλά. Να κάτσει στην άκρη.

Φοβερό! Ο σωτήρας Άδωνις. Αυτός που θέλει να σώσει τον λαό. Να τον βγάλει μέσα από το βαθύ τούνελ της πανδημίας και της οικονομικής κατάντιας τον λαό. Και για να σώσει, δεν υποχρεώνεται από κανέναν, του βγαίνει αβίαστα, αυθόρμητα από τα χείλια του, πως “Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε! Εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας”.

Διαβάστε επίσης : Κυβέρνηση είναι, για αυτό άλλα χθες, άλλα σήμερα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.