Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας με τα 100 γραμμάρια κόκας στην τσέπη! Συνελήφθη ύστερα από “κάρφωμα”- Στο σπίτι του βρέθηκαν δεκάδες σφαίρες

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ σε έναν 50χρονο επιχειρηματία, παράγοντα του ποδοσφαίρου, για ναρκωτικά και όπλα τον οποίο συνέλαβε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής κατόπιν “καρφωτής”.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε στο 29ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης – Λακωνίας., βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 100,6 γραμμαρίων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER ) και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων. Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος είναι και αθλητικός παράγοντας με έντονη ενασχόληση στο ποδόσφαιρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

-edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.