Και ο Πελετίδης φοβέρα θέλει! ..

Αυτό που έγινε στους κόλπους της δημοτικής αρχής της Πάτρας, με την δημοσιοποίηση από το tsipasblog, του ρεπορτάζ σχετικά με το σιντριβάνι στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, που δείχνει να έχει μετατραπεί -για ακόμη μια φορά- σε “όαση” δροσιάς για ανήλικα Ρομά, απλά δεν έχει προηγούμενο! Έκανε τους περιοίκους να χαζεύουν το θέαμα, και σε ολόκληρη την Ελλάδα, να μας χαρακτηρίζουν ρεζίλι. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας, αυτό απορούσαν. «Ξεγύμνωσε» το αφήγημα ενός Δημάρχου, που κόπτεται τάχα πως θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Αριστερός πολιτισμός του κώλου και αν πεις και καμία κουβέντα για το χαλί της Πάτρας, πέφτουν τα κουδούνια να σε φάνε.

Και ξαφνικά, με μια βόλτα, είδαμε πως άδειασε από το… πράσινο νερό και καθαρίστηκε το σιντριβάνι. Επιτέλους! Τέτοια ευαισθησία ο κομμουνιστής Κώστας Πελετίδης. Εγώ το λέω πως και ο άγιος φοβέρα θέλει. Είναι παροιμία που την χρησιμοποιούμε όταν πετυχαίνουμε τους σκοπούς μας φοβερίζοντας τους άλλους, αλλά με σθένος και αυτοπεποίθηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.