Υποψήφιος με την σιγουριά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πυρετώδεις είναι οι περιοδείες, μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023. Και σας μπερδεύει, όπως έχει ανακατευτεί η τράπουλα με τους υποψήφιους. Επόμενο.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μικρό το κακό αν πουλάνε παραμύθι, αν λένε πολλά μεγάλα λόγια, αλλά δεν τα εννοούν. Μέσα στο πρόγραμμα είναι. Το μεγάλο κακό είναι μαζεύτηκε η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα. Ένα πράγμα μπάτε σκύλοι αλέστε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η σοβαρή, λοιπόν, κουβέντα; Ότι αυτοδιοικητικές εκλογές σημαίνει επιλογή προσώπων, με πλάνο και πρόγραμμα. Με μεγάλη εμπειρία και γνώση των τοπικών θεμάτων, στα διάφορα επίπεδα της πραγματικής κοινωνίας. Αυτό πρέπει μόνο να σας νοιάζει και όχι αν κάποιος παίζει με αυτό ή το άλλο κόμμα. Ποιο κόμμα, ποια πολιτική ιδιαιτερότητα, το παιχνίδι είναι προσωπικό.

Πετυχημένη η επιλογή στον Ιωάννη Γιαννακόπουλο.. Γνωστός γιατρός-παιδίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (νεογνολόγος ). Από τις πιο σοβαρές υποψηφιότητες, βέβαια, στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα-Μαζί Αλλάζουμε», με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα. Η παρουσία του έχει μία ποιότητα, μια πολιτική σιγουριά στα πολιτικά πράγματα της ευαίσθητης περιοχή μας. Τι, δηλαδή; Ο,τι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, από την πρώτη του θητεία. Θα είναι σίγουρα μια εξαιρετικά χρήσιμη παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδα.

Υπόψιν και το άλλο. Ο γιατρός Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και συχνά επισημαίνει ότι «η κλίμακα πολιτισμού μιας κοινωνίας, οποιαδήποτε κοινωνίας, μικρής ή μεγαλύτερης, καθορίζεται αναμφίβολα και απ’ τη στάση και συμπεριφορά της έναντι των ζώων. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλές ελλείψεις και πολλά κενά στο πεδίο της προστασίας και της φροντίδας. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Και ν’ αλλάξει σύντομα. Στο χέρι όλων μας είναι».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.