Ο πατέρας δεν ξεχνιέται ποτέ…

«Όταν θάψεις τον πατέρα σου στο έδαφος και επιστρέψεις στο σπίτι, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι μόλις έθαψες τον τελευταίο άνθρωπο που δούλεψε όλη του τη ζωή, για να σε δει καλύτερα από τον εαυτό του…!!!».

Αυτό είναι το συμπέρασμα του γνωστού θεσσαλονικιού επιχειρηματία, Γιώργου Κελίδη. Και θερμή παράκληση, να υποκλεφθείτε, να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Ένας άνθρωπος καταρρακωμένος ψυχολογικά, από την απώλεια του δικού γονιού.. Τον βλέπετε χαμογελαστό, στο Casper, και στα άλλα μαγαζιά, αλλά όταν γυρνάει το πρωί στο σπίτι του, αυτός ο πόνος, από τους μεγαλύτερους πόνους, έρχεται στην επιφάνεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "giorgos_kelidis 21ώρ. .•• Όταν θάψεις τον πατέρα σου στο έδαφος και επιστρέφεις στο σπίτι, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι μόλις έθαψες τον τελευταίο άνθρωπο που δούλεψε όλη του τη ζωή για να σε δει καλύτερα από τον εαυτό του..! Gus"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.