Περί Vogue club Athens ανάλυση …

Έφτασε η στιγμή. Απο αυτή την Παρασκευή (26/4), κάτι πραγματικά καλό και καινούργιο, θα κάνει την εμφάνιση του στον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας. Εκεί στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, στον ιστορικό χώρο που το αγαπήσατε πολύ με την ονομασία Frangelico. Και να είσαι είσαι έτοιμος να ζήσεις ακόμα πιο μαγικές στιγμές, τώρα ως Vogue club Athens.

Μη λέμε πολλά. Έκανε καλά, που πήρε την απόφαση να περάσει στην επόμενη εποχή. Μάλιστα, κύριε. Οι εποχές προχωράνε μπροστά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα ασχοληθείς πολύ με τόσο ενδιαφέρον θέμα του. Επειδή θα έχε για βασικό πρωταγωνιστή τον Πέτρο Ιακωβίδη, στα καλύτερα του είναι αυτός, δεν σταματάει να βγάζει επιτυχίες.

Πέτρος Ιακωβίδης – Απόψε Θέλω – Official Music Video

Πέτρος Ιακωβίδης – Πιάσε Μια Μπύρα – Official Lyric Video

Πέτρος Ιακωβίδης – Ομορφη Σαν Την Ελλάδα – Official Lyric Video

Πέτρος Ιακωβίδης – Τα Καλύτερα Παιδιά – Official Lyric Video

Πέτρος Ιακωβίδης – Πες Μου Κάτι – Official Music Video

Απαγορεύεται να ξεχάσεις την κυρία, που θα είναι μαζί του. Γιατί η Ρία Ελληνίδου έχει ξεπεταχτεί στα social medial, έχει ξεπεταχτεί σε καυτές εμφανίσεις σε όλη στην Ελλάδα, έχει ξεπεταχτεί παντού.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "VOGUECLUB ATHENS PIA ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ Λ. Ποσειδώνος 35, Άλιμος OPENING 26/4 RSV +30 210 984 V+302109843250 3250 MEGA TO BHMA TANEA in www.vogueclubathens.gr"

Συμμετέχει και ο Χρήστος Σαντικάι. Ο Χρηστάρας. Δούλεψε και δικαιώθηκε…

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎VOGUECLUB ATHENS A فنا ၉) ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΝΤΙΚΑΙ OPENING 26/4 ۸۰ Ποσει Ποσειδώνος 35, Άλιμος RSV +30 210 984 3250 www.vogueclubathens. gr MEGA TO ΒΗΜΑ TANEA in‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.